2020-02-19 12:30

SURPRIZĂ la alegeri: Viorel Cataramă vrea să o învingă pe Gabriela Firea

 |  19:02
SURPRIZĂ la alegeri: Viorel Cataramă vrea să o învingă pe Gabriela Firea

Prim-vicepreşedinte PNL Sector 2 Viorel Cataramă a anunţat că îşi va depune candidatura pentru a fi nominalizat de PNL drept candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei şi a subliniat că liberalii o pot "bate" pe Gabriela Firea, cu condiţia să elimine "elementele socialiste" din discursul politic.

"Vă anunţ că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcţia de candidat al PNL pentru Primăria Generală", a spus duminică Viorel Cataramă, aplaudat de liberalii prezenţi la Conferinţa Organizaţiei Bucureşti a PNL, organizată la Palatul Parlamentului.El a subliniat că "PNL o va bate pe Firea", cu condiţia să adopte un program de dreapta şi să elimine elementele socialiste din discursul politic."În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alianţă condusă de domnul Cioloş, un impostor politic care a supt din seva PNL şi l-a trădat. Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi că lucrează la nu ştiu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câştige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide. Noi suntem un partid care avem toate şansele şi toate atuurile să câştigăm alegerile. Cu o condiţie - să eliminăm elementele socialiste din discursul nostru, să eliminăm din mijlocul nostru pe cei care propagă în spaţiul public ideile socialiste, mă refer la domnul senator Zamfir, care ne-a făcut atâta şi atâta rău, să adoptăm un program de dreapta şi să ne focusăm spre electoratul care votează dreapta", a mai spus Cataramă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-06Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Mai 2018

toat drumurile pleaca de la acelasi mare licurici..orice votezi tot aia e...pierzi vremea//dar Catarama e un securist mai bun decat voiculesu,seful panaramei din Voluntari..in rest si el tot un securist este
LEVST.
06 Mai 2018

Viorel Catarama a scăpat definitiv de dosarul SAFI în decembrie 2006, după ce judecătorii Tribunalului Bucuresti (TB) au desființat hotărârea instantei inferioare care hotarase ca Viorel Catarama sa fie urmarit penal pentru inselaciune in dosarul privitor la fraudarea Safi Invest...".""a existat suspiciunea că banii liberalilor din SAFI au fost transferați în capitalul băncii, Libra BanK. Printre asociații băncii a fost cooptat și ministrul apărării Victor Babiuc...."____------____ ca deobicei, se noteaza ca INTOTDEAUNA- complicii banditilor au fost si sunt inaltii judecatori cat si ministri de la aparare, sau alte importante sectoare...In acest fel niciodata nu se va face nici justitie si nici macar o minima recuperare din sumele devalizate, pentru ca insasi judecatorii de la etaje superioare sunt banditi de cea mai joasa speta si si-au primit partea lor din prada...
ANONIM
06 Mai 2018

CATARAMA NU STIE DAR E CHEMAT DE DINU PATRICIU ...............
FREACA MENTA
06 Mai 2018

TASU FOST POLITIST SI A FURAT PE LA MIZIL SI INTREPRINDERI DE MOBILA . PLATESTE OAMENI DIN PNL SI SE CEARTA INTRE EI . PIERDE SIGUR . MOLDOBUZA LIMBA LATA ARE MAI MULTE PILE SI CHINEZI SAU TIGANI DIN SERVICILE EI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine