2020-06-01 17:03

SURSE: Cine e varianta de premier cu care negociază Dragnea

 |  22:59
SURSE: Cine e varianta de premier cu care negociază Dragnea

Deși în ultima perioadă, liderul PSD, Liviu Dragnea a făcut tot posibilul să țină secret numele de premier cu care va merge miercuri în fața lui Klaus Iohannis, presa speculează deja că Florin Georgescu ar fi refuzat oferta social democraților și Vasile Dâncu este cel ales.

Dincu este ultima varianta pentru functia de premier luata in discutie de liderul PSD, Liviu Dragnea, marti seara, dupa ce in cursul zilei a fost vehiculat intens numele prim-viceguvernatorului BNR, Florin Georgescu, au declarat mai multe surse politice pentru HotNews.ro. Potrivit acestora, Dragnea incearca sa convinga in aceasta seara partidul sa-l accepte iar daca se ajunge la un acord asupra numelor de ministri, Dincu pare sa fie in acest moment cea mai probabila propunere cu care PSD si ALDE se vor prezenta miercuri la Cotroceni pentru a-l propune presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit Constitutiei, presedintele desemneaza un candidat la functia de premier in urma consultarilor cu partidele.Numele lui Vasile Dincu a fost vehiculat inca din timpul campaniei electorale, insa liderul PSD a refuzat sa faca vreo nominalizare. Liviu Dragnea a declarat insa intr-un interviu pentru Antena 3 ca Dincu este un foarte bun prieten cu care a lucrat timp de mai multi ani si un sociolog pe care il apreciaza mult. Vasile Dincu, care a ocupat functia de vicepremier in guvernul Ciolos, n-a putut fi contactat. Dincu nu este membru de partid, fiind considerat un om al sistemului de catre baronii PSD. Potrivit surselor HotNews.ro, Dragnea i-ar fi propus, luni seara, prim-viceguvernatorului Florin Georgescu functia de premier din partea insa acesta ar fi refuzat in ciuda insistentelor liderului PSD. Se pare ca marti seara varianta Georgescu a picat definitiv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-20Parerea ta...

ION CREANGA.
21 Dec 2016

Oameni buni!!Cu ani în urmă,Coreia de sud si Africa de sud au ales 2 președinți ......pușcăriași!!!!!!! La investire aceștia au spus aproximativ acelaș lucru de o înaltă ținută morală și socială " va iert" pe toti aceia care m_ ați bătut,injurat,infometat si lipsit de libertate ,batjocorit!!!!! Dar noi românii ce facem" ne omoram"""
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine