2020-07-04 14:59

SURSE: Conducerea PSD se reunește marți pentru a decide numele CANDIDATULUI la ALEGERILE prezidențiale

 |  15:22
SURSE: Conducerea PSD se reunește marți pentru a decide numele CANDIDATULUI la ALEGERILE prezidențiale

Șefii PSD se reunesc marţea viitoare, 23 iulie, la Palatul Parlamentului, pentru a decide numele candidatului la alegerile prezidenţiale. Acesta va fi validat într-un congres al formațiunii anunţat pentru 3 august, au precizat surse politice pentru Agerpres.

Reuninunea de marți a social-democraților va începe la ora 11,00, și va fi urmată de o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului, programată pentru ora 12.00, mai susțin sursele citate.

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat săptămâna trecută că, în cazul în care partidul îi va cere, va candida la alegerile prezidenţiale, dar, "în acest moment, opţiunea sa este de a merge 'în spatele altui candidat'".

"Nu am luat încă în calcul acest lucru, am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu, ca prim-ministru, preşedinte al PSD, îl voi sprijini cu toate forţele, cu tot partidul, astfel încât să câştige alegerile prezidenţiale, dar nu vreau să se creadă că sunt un om laş. Dacă partidul îmi va cere acest lucru şi va crede că este singura soluţie, voi accepta ceea ce spune partidul, dar, în acest moment, eu cred că este bine să avem un candidat şi eu să sprijin acel candidat. Pentru noi este important să mergem cu persoana care are încrederea partidului, care va fi susţinută de către toate organizaţiile, care va crea acel val de încredere de care vorbim, atât din partea membrilor noştri, simpatizanţilor noştri, dar şi a altor cetăţeni, pentru că eu sper într-un scor bun", a afirmat Dăncilă la DC News.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz