2019-07-24 10:30

Surse: Liberalii vor să-i taie din indemnizaţia de deputat lui Iordache pentru gestul obscen din Parlament

 |  14:26
Surse: Liberalii vor să-i taie din indemnizaţia de deputat lui Iordache pentru gestul obscen din Parlament

Liberalii vor solicita conducerii Camerei sancţionarea social-democratului Florin Iordache pentru gestul obscen din plenul Parlamentului, potrivit unor surse liberale.

Sursele citate au precizat că preşedintele partidului, Ludovic Orban, a propus în şedinţa Biroului Executiv al PNL ca liberalii să ceară sancţionarea lui Iordache pentru acest gest cu diminuarea indemnizaţiei de deputat.

Miercurea trecută, deputatul PSD Florin Iordache a făcut un gest obscen către parlamentarii de la USR în plenul forului legislativ. Ulterior, el a declarat că nu a avut un comportament inadecvat în plen. "Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema?", a afirmat Iordache.

La insistenţele jurnaliştilor, care au dorit să-i prezinte imagini cu momentul despre care a fost întrebat, deputatul a replicat uşor iritat: "V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-19Parerea ta...

ANONIM
19 Noi 2018

CIORDACHE SI PARLAMENTARUL MITRALIERA TREBUIE CAZATI LA BALACEANCA . EI TREBUIE SA LE PREGATEASCA LOC DE CAZARE SI LUI NICOLICEA SI CONUCATORULUI AUTO SERBAN NIC.
@ ANONIM
19 Noi 2018

Consideri ca cei de la uniunea sabotati românia....nu trebui cazați la balaceanca, ptr tot ce au facut in parlament ....si oare cei de la pnl, adică pdl vopsit in pnl, nu merita acelasi regim ??? Iar despre STERP ce zici ....Oare trebui direct gazat la auschwitz ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray