2019-08-18 11:57

Surse: Paul Stănescu şi Eugen Teodorovici discută cu Dragnea pe tema bugetelor locale

 |  14:15
Surse: Paul Stănescu şi Eugen Teodorovici discută cu Dragnea pe tema bugetelor locale

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi Eugen Teodorovici, ministru al Finanţelor, s-au întâlnit vineri cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor, pentru a discuta pe tema bugetelor în administraţia publică locală.

Potrivit unor surse politice, Dragnea i-a convocat pe reprezentanţii Guvernului pentru o discuţie pe tema banilor pentru primării.

La întâlnire au participat şi doi secretari de stat, scrie Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-26Parerea ta...

MAFIA PSD
26 Oct 2018

Inainte de Cex intodeauna puscariasul dragnea ii mitueste pe primarii din teritoriu cu bani din imprumuturi bancare pe care ii va deconta GENERATIILE VIITOARE. PSD A DUS DATORIA EXTERNA A ROMANIEI LA PESTE 100 MILIARDE EURO. NICI O INVESTITIE , NICI UN SPITAL , NICI O SCOALA , NICI UN METRU DE TROTUAR CONSTRUIT. DOAR DISTRUGEREA JUSTITIEI PENTRU SALVAREALUI draknea DE PUSCARIE.
TRADATORI DE TARA
26 Oct 2018

HOTI , LE-A FACUT SALARI SI PENSI SPECIALE , LA [RIMARI , IAR ACUM DAU DIN COLT IN COLT SA FACA ROST DE BANI . PRIMARIILE NU MAI AU BANI DE NIMIC .
ROMANIA TREZESTE-TE
26 Oct 2018

ROMANIA A AJUNS TARA DE KKT SITUANDU-SE SUB LUMEA A TREIA; UN TRACTORIST, UN REPETENT NATIONAL, DERBEDEU SI GOLAN, SI UN DISCOTECAR BIZDAR , NARCISIST DECID bugetele în administraţia publică locală a tarii.
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
28 Oct 2018

TRADATORI , PARSIVI , MISTOCARI A LA OBELENCO OLTENESTI , FAC MISTO DE POPOR SI TARA . TIGANI COCALARI PREFACUTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray