2019-10-16 18:56

Surse presă: Gabriela Firea rămâne fără SPRIJINUL politic al PSD. Reacția primarului general

 |  22:12
Surse presă: Gabriela Firea rămâne fără SPRIJINUL politic al PSD. Reacția primarului general

A fost o ședință importantă la PSD, duminică seară, în pregătirea celei de mâine. Social-democrații par să îi retragă sprijinul politic Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, potrivit informațiilor Digi24. În ședința de luni se va supune la vot acest lucru.

”Deocamdată nu am cum să știu, că abia mâine la 11:00 va fi CEX. Tot ce apare ca zvon le iau ca atare. Nu întotdeauna s-a confirmat.

Nu rămâne decât să sper că vom avea parte de o discuție rațională, bazată pe argumente, aș spune chiar lucidă. Dacă nu s-a putut până acum, măcar de acum înainte, având în vedere contextul politic, având în vedere semnalele primite de la partenerii externi.

Nu am reușit să găsesc o coerență foarte clară, ba dimpotrivă, între afirmațiile făcute la începutul emisiunii și cele ulterioare, referitoare la relația dintre domnul Dragnea și mine.

Observ că unele persoane se bucură că eu am probleme pe plan politic.

Nu mă aștept de la o judecată corectă, nici din partea analiștilor, nici din partea colegilor.

Eu am o rugăminte, dacă stimații domni din studio sunt de acord să vină să le prezint pe îndelete tot ce am făcut în acești doi ani de zile, toate proiectele, toate investițiile din spitale, aș vrea să le arăt ce am făcut. Este ușor să arunci cu norooi.

Cu primăria Capitalei nu construieși un spital regional, guvernul face spitale regionale. Primăria Capitalei a anunțat că va construit un spital metropolitan.

Domnul Dragnea constat că vrea să distrugă majoritatea PSD-ALDE de la nivelul capitalei și să rămân fără consiliu general.

(Întrebată de ce îi este retras sprijinul politic și nu este dată afară din partid) Speculație la speculație, eu nu știu ce se va întâmpla mâine în ședință. Anul treut pe vremea asta, domnul Dragnea voia să taie bugetul capitalei spunând unor apropiați că nu dorește ca eu să fac proiecte mari pentru că vreau să candidez” a declarat Gabriela Firea la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray