2020-02-26 22:41

Surse: Sigfried Mureșan e propunerea PNL pentru funcția de COMISAR european

 |  15:01
Surse: Sigfried Mureșan e propunerea PNL pentru funcția de COMISAR european

Presa germană susține că Ursula von der Leyen va renunța la cota de gen și va accepta o propunere de comisar bărbat din partea României, favorit fiind europarlamentarul Siegfried Muresan.

Sabina Iosub, realizatorul emisiunii BE EU, a afirmat, la Antena 3, că statul român a trimis deja o propunere de comisar bărbat Ursulei von der Leyen, fiind vorba despre Dan Nica.

”Am explicat că interesele Germaniei și Franței sunt extrem de mari. Se fac presiuni din acea zonă să fie comisar din partea României o persoană care să fie ușor influențată de aceste două țări, în mod special. În acest moment, avem trimisă o propunere de comisar Ursulei Von der Leyen, e vorba de Dan Nica. Hârtie semnată de Viorica Dăncilă, atunci premier cu normă întreagă”, a spus Sabina Iosub, la Antena 3.

”În acest moment, niciun oficial al statului român nu mai poate trimite un alt document până la instalarea noului Guvern. Niciun guvern interimar nu poate trimite o nouă propunere”, a subliniat Sabina Iosub.

”Tocmai de aceea președintele Klaus Iohannis i-a cerut, într-o întâlnire tete a tete Ursulei von der Leyen să amâne puțin discuția privind România”, a mai spus Sabina Iosub.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine