2020-04-08 09:52

Surse: Viorica Dăncilă DEMISIONEAZĂ de la șefia PSD. Mesajul lui Marcel Ciolacu

 |  18:22
Surse: Viorica Dăncilă DEMISIONEAZĂ de la șefia PSD. Mesajul lui Marcel Ciolacu

Viorica Dăncilă va demisiona din fruntea PSD, după o discuție avută luni seara cu Marcel Ciolacu, conform unor surse Știrile PRO TV, precum și conform informațiilor transmise de Digi24.

UPDATE. Potrivit unor surse, Viorica Dăncilă și-ar depune mandatul în cadrul ședinței Comitetului Executiv de marți seara. 

Ciolacu i-ar fi promis Vioricăi Dăncilă şefia organizaţiei de femei şi un loc eligibil la alegerile parlamentare de anul viitor.

Dăncilă a acceptat, mai spun sursele citate.

Marcel Ciolacu ar urma să preia interimar conducerea PSD.

„Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook luni seara.

Scorul cu care a pierdut alegerile Viorica Dăncilă este cel mai prost din istoria PSD. Niciunul dintre foştii candidaţi social-democraţi la preşedinţia ţării nu a primit atât de puţine voturi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-26Parerea ta...

CAPUSE
26 Noi 2019

O VIATA INTREAGA A FOST LUCRATOARE CU GURA LA PARTIDUL LUI DRAGNEA . ACUM CE MAI FACE .? CROSETEAZA LA FALSURILE BUGETULUI ?
DESTRUCTURAREA
26 Noi 2019

Țigani din partidul PSD supraviețuiesc , au primit o lovitura zdravănă de la popor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine