2020-08-09 21:05

SURSE:Dragnea ar vrea să rămână încarcerat la RAHOVA și după ce, LUNI, îi expiră perioada de carantină

 |  12:59
SURSE:Dragnea ar vrea să rămână încarcerat la RAHOVA și după ce, LUNI, îi expiră perioada de carantină

Liviu Dragnea vrea să rămână în continuare încarcerat la Penitenciarul Rahova, după expirarea perioadei de carantină, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Luni este cea de-a 21-a şi ultima zi de carantină pentru fostul preşedinte PSD.

Potrivit procedurii, marţi, comisia Penitenciarului Rahova trebuie să se reunească şi să decidă unde îşi va ispăşi Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pronunţată în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că fostul preşedinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenţie la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia şi cei apropiaţi să-l poată vizita.

Decizia o va lua însă comisia de la Penitenciarul Rahova.

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-16Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
16 Iun 2019

SA IL DUCA LA AIUD SAU PERIPRAVA , UNDE ERA DUSI DETINUTI POLITICI . AICI UMBLA CU JONGLERI SI ARANJAZA IN CONTINUARE VIATA SI SOARTA TARII . JMENUL ESTE MARE LA RAHOVA , CU BANDA DE COMORA . GASCA MAFIOTILOR SI PARLAMENTARILOR , PRIMARILOR , DE O VIATA . PLUS PENSI SPACIALE , FARA COTIZATI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz