2020-07-11 11:18

Tăcerea suspectă a baronului PSD Paul Stănescu

 |  17:21
Tăcerea suspectă a baronului PSD Paul Stănescu

Baronul PSD de Olt, Paul Stănescu, care este și secretarul general al partidului condus de Marcel Ciolacu, a dispărut practice din spațiul public, de când a început epidemia de COVID-19.

Potrivit informațiilor noastre, Paul Stănescu stă „ascuns” la vila din comuna sa natală – Vișina, din județul Olt. El nu a mai ieșit în public cu nicio declarație, după acuzațiile la adresa sa și a lui Marcel Ciolacu lansate de deputatul de Arad Dorel Căprar, care ulterior a fost dat afară din PSD. 

La sfârșitul lunii aprilie, deputatul social-democrat Dorel Căprar afirma că liderii PSD, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, „au vândut interesele naţionale ale României şi au rupt ţara în favoarea intereselor de grup", cu referire la adoptarea legii privind autonomia Ţinutului Secuiesc.

„Ce-avem noi aici? Avem una bucată ţară, nepreţuită, pentru mine şi mulţi alţi români, monedă de schimb pentru alţii, printre care şi Marcel Ciolacu, ţară negociată, răstignită şi dată pe bucăţi. Adoptarea tacită a proiectului de lege care acordă autonomie aşa-zisului Ţinut Secuiesc este o chestiune nu doar extrem de gravă din toate punctele de vedere, ci şi o trădare asupra suveranităţii naţionale a statului român. În acest moment, PSD-ul condus de Ciolacu şi Stănescu, conduşi şi ei la rândul lor de cine ştie cine, au vândut interesele naţionale ale României, au rupt ţara în favoarea intereselor de grup ale marelui strateg Ciolacu şi complicilor lui, aşa cum a respectat democraţia şi la Arad, în cadrul PSD, tot aşa şi acum, fără să clipească aruncă ţara în mâinile unor grupuri de interese", a scris Căprar pe Facebook. El s-a adresat, apoi, retoric, liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu: „De ce ne vinzi, Marcele? De ce vinzi ţara? Care sunt interesele tale? Dacă te uiţi în oglindă, eşti mulţumit de ceea ce vezi? Iată, Marcel Ciolacu dovedeşte încă o dată că nu are cum să conteze pentru el statutul PSD dacă nu contează integritatea ţării!". „Colegilor din PSD le spun că partidul va muri pe mâna acestui vânzător de ţară şi de neam", a mai scris fostul deputat PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-02Parerea ta...

UMILINțA
02 Iun 2020

Aceste personaje PSD-te ! V-au vândut Tara, V-au alungat din casele voastre, V-au omorât și au profitat de naivitatea și încrederea bătrânilor si a copiilor voștri, v-au distrus tradițiile, cultura si ca nație ajuns un popor de second hand.
CIORDEALA
03 Iun 2020

Tiganul cocalar , are probleme cu fisu si averile furate , trecute pe alt nume
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz