2020-02-26 22:17

Tăriceanu a RĂBUFNIT împotriva lui Orban: ”Are o fază de NEBUNIE”

 |  23:49
Tăriceanu a RĂBUFNIT împotriva lui Orban: ”Are o fază de NEBUNIE”

Călin Popescu-Tăriceanu a criticat în termeni duri inițiativa președintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă în cazul mutării ambasadei Israelului.

”Evident că este un demers deliberat din partea liderului PNL. Acum, sigur, că nu mă pot abține să nu mă întreb care este resortul acestui demers. Este rezultatul limitelor pe care le are, și așa crede că se duce acțiunea politică? 

Este o componentă care denotă o fază de nebunie, adică în momentul în care mintea îți derapează grav sau este o acțiune care face parte dintr-un plan bine alcătuit?", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Sinteza zilei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-18Parerea ta...

LEVST.
18 Mai 2018

Mai degraba orbanul s-a incins peste masura, de cand iohanis il foloseste pe post de vatrai, ca sa scormoneasca printer butucii arzand, ai pesedistelor, care -nimic de zis- au cam tabarat pe bietul malai-mare, de nici cu merkel si cu junk,nu le vine de hac...Sunt curios daca cineva stie un alt caz, in care seful statului (prin gura nebunului- se zice) acuza pm-ul si guvernul de crime capitale si acestia sunt inca in functii( ba fac si misto, de acuzatii) , iar armata nu intervine, de o parte sau alta...de accord, la noi armata si chiar si politia, etc., nu au-istoric- asemenea curaj, iar serviciile nu pot sa intervina , pentru ca , cu stirea lor se deruleaza marele circ...
ANONIM
18 Mai 2018

O faza de nebunie acutizata se observa la criminalii astia nazisti PNLslugile lui IOHANNIS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine