2019-11-21 08:34

Tăriceanu acuză DNA că a dus în faliment firme romanești

 |  23:38
Tăriceanu acuză DNA că a dus în faliment firme romanești

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat că sunt multe acțiuni în România împotriva capitalului românesc.

"Foarte multe persoane din mediul de afaceri îmi semnaleaza faptul că investitorii români sunt dați la o parte și sunt privilegiate multinationalele. Capitalul străin e binevenit in România, dar nu in detrimentul capitalului românesc. Sunt multe actiuni în Romania impotriva capitalului romanesc. DNA, care acționează metodic, a blocat conturile si a dus in faliment firme romanesti. Acest lucru inseamna o valorizare directa a firmelor straine", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

Al doilea om în stat a spus că este clar ca prea multe lucruri se intampla ca sa ramana niste coincidente: "În ceea ce ma priveste nu am niciun fel de retinere sa ii spun ca dupa ce vom ajunge la guvernare, acest lucru se va schimba".

Șeful Senatului a amintit că pe lista care benefiaciaza de ajutor de stat in 2016 sunt numai firme straine.

"Unor firme straine li s-au dat fondurile in exclusivitate. Aceasta politica nu mai poate continua si este un avertiment foarte serios", a transmis Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-30Parerea ta...

DUMNEZEU(L MĂ-SII)
01 Dec 2016

SCÎRNĂVIA ASTA, SCURSURĂ DE CEA MAI ABJECTĂ FACTURĂ, TREBUIE -ALĂTURI DE GĂȘCARI-I: BĂSESCU, UDREA, BLAGA, NĂSTASE, ILIESCU, ROMAN, BERCEANU, ȚIRIAC, BOC, ROMAN ETC...ETC...ETC..., ATÎRNATĂ DE FELINAR PT. DISTRUGEREA ȚĂRII ȘI SUPUNEREA POPORULUI LA GENOCID PRIN ÎNFOMETATRE ȘI MIZERIE GENERALĂ!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray