2019-12-16 08:37

Tăriceanu acuză TRĂDĂRI printre parlamentari: ”Tranzacțiile continuă!”

 |  00:10
Tăriceanu acuză TRĂDĂRI printre parlamentari: ”Tranzacțiile continuă!”

Liderul ALDE spune că politica românească traversează o perioadă puțin cam nefastă, plină de trădări, cum s-au întâmplat și în partidul său. Tăriceanu dă exemplul de la Senat, unde susține că s-a cumpărat un vot, cu un post de secretar general adjunct al Senatului.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a recunoscut că a trăit cu emoție desfășurarea evenimentelor de astăzi din Senat. Tăriceanu susține că a fost momentul cel mai greu, în care trebuia să se verifice dacă semnăturile adunate în susținerea moțiunii corespund realității. Pe de altă parte, a declarat Tăriceanu în direct la Digi 24, a asistat la cumpărarea unui vot de cărte PSD, cu prețul unui post de secretar general adjunct al Senatului.

''Puțin m-a surprins rezultatul de astăzi, pentru că era momentul adevărului, trebuia să verificăm dacă ceea ce am văzut prin semnăturile, 237 de semnături de la moțiune se confirmă și în rezultate. Suntem într-o perioadă nefericită, cu trădări după cum am suportat și noi, cu treceri dintr-o parte în alta, cu promisiuni, cu mituiri...Astăzi de exemplu la Senat s-a cumpărat un vot cu un post de secretar general adjunct al Senatului. Și tranzacțiile continuă, mai au la dispozitie o săptămână. E incredibil, dar așa vede Dăncilă supraviețuirea la guvern. Eu i-am spus de câteva ori și am discutat și cu parlamentari și lideri din PSD și mulți văd problema cum o văd și eu, când simți că nu mai ai susținerea publică, democratic este să te dai la o parte. Treci în opozitie și lași să se degajă o altă forță politică. Dar Dăncilă nu vrea să înțeleagă. Se agață cu orice preț de aceste zile de guvernare puține câte au mai rămas și face rău tuturor'', a declarat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-03

In legatura cu acest articol...

Victor Ponta aruncă BOMBA serii: ”La o oră după moțiune, fac o OFERTĂ publică PSD-ului!”

DOLIU în politică: PSD pierde un important primar, MORT în somn

Viorica Dăncilă a RĂBUFNIT împotriva opoziției și a lui Iohannis: ”O adunatură de interese, oportunism și ipocrizie!”

Băsescu se TEME de moțiune: ”Eu nu am încredere în Ponta și Tăriceanu!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Adio ALDE? Și totuși, Alde, cu alde Tăriceanu și Constantin la conducere, nu contează chiar atât de mult pentru PSD, pentru Dragnea. UNPR este mult mai important în economia voturilor din Parlament, pentru perioada rămasă până la alegerilelegislative și, de aceea, alianța cu progresiștii a fost preferată de social-democrați celei cu niște liberali, mulți dintre ei vopsiți sau cu probleme
20 Mar 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray