2019-07-18 02:13

TĂRICEANU, ANUNȚ de ultim moment privind CANDIDATURA comună PSD-ALDE la PREZIDENȚIALE

 |  20:19
TĂRICEANU, ANUNȚ de ultim moment privind CANDIDATURA comună PSD-ALDE la PREZIDENȚIALE

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat duminică seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, după ce Liviu Dragnea a lansat sâmbătă ideea ca PSD și ALDE să aibă un singur candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Președintele ALDE, care ar putea fi candidatul ales de coaliție pentru prezidențiale, spune că nu s-a luat încă o decizie, iar în această chestiune PSD și ALDE nu se află pe poziții divergente.

„Să știți că nu suntem pe poziţii divergente în această chestiune şi nici nu cred că vom fi. Avem și unul și altul suficientă experienţă politică încât la momentul potrivit să luăm decizia optimină. Nu este luată o decizie definitivă, dintr-un motiv foarte simplu, că alegerile prezidenţiale sunt la peste un an de zile de aici înainte și cred că trebuie să ne concentrăm mai mult pe problemele care ţin de agenda cetăţeanului", a spus Tăriceanu la România TV.

 Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunat sâmbătă că PSD-ALDE va avea un candidat comun la prezidențiale.

„În opinia mea, trebuie să adoptăm hotărârile şi noi, ca PSD, şi partenerii de la ALDE să avem un candidat comun la alegerile prezidenţiale. Nu am stabilit să nu fie un candidat de la PSD, dar să fie un candidat comun. De principiu, am avut această discuţie cu domnul Tăriceanu. Nu era firesc să hotărâm doar noi doi, pentru că este o decizie importantă, şi încep discuţiile în partid, pe care trebuie să le finalizăm într-un termen rezonabil, şi să stabilim întâi că da, vom avea un candidat comun. Trebuie să decidem ce facem şi la alegerile europarlamentare, dacă mergem pe liste comune sau nu. Ar fi dificil să mergem pe liste separate la europarlamentare şi, după aceea, să avem un candidat comun la prezidenţiale. Colegii noştri, în marea lor majoritate, au agreat ideea unui candidat comun", a declarat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-03Parerea ta...

ANONIM
02 Sep 2018

Decat cu pnl istii criminali sau cu usr istii lui Soros vanduti strainilor mai bine cu un partid de oameni normali
ANONIM
02 Sep 2018

oameni ”normalli”?!? S-avem PARDON! Trăiești într-o Ro. paralelă! Parcă ați fost supuși MUKULTRA...reacționați LA FEL! Ai vreun fluture agățat în păr?
''OAMENI NORMALI''
02 Sep 2018

In viziunea unui anonim analfabet sustinator al organizatiei mafiote psd termenul de ''oameni normali '' inseamna sa fii condamnat pentru furt din banii de hrana ai copiilor orfani, sa furi bani europeni , sa furi bratul Belina pe PF. ACESTA ESTE ''omul normal '' al unui ''OM ANORMAL'' vandut si cu creerii spalati de haznaua 3 .Acest golan draknea este o pata rusinoasa pe umerii Romaniei.
PESEDISTILOR
02 Sep 2018

credeti ca oamenii normali la cap si chiar din rindul psd va accepta asemenea umilinta din patea lui h dracneqa sa voteze un expirat din partea mafiei psd alde udmr minoritati
ANONIM
03 Sep 2018

IN ROMANIA POLITICA ESTE PROST CROITA KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA, IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI. CU PROSTUL NESCOLARIZAT TE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT DAR DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTUL CARE ARE SCOALA (adica diplome cumparate de la tarabe). PROSTUL DACA NU-I SI FUDUL PARCA NU-I PROST DESTUL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray