2020-07-10 15:38

Tăriceanu, ANUNȚ de ultimă oră privind candidatura la prezidențiale

 |  22:55
Tăriceanu, ANUNȚ de ultimă oră privind candidatura la prezidențiale

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă seară, că, încă, nu a decis dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 şi că această decizie va fi luată în coaliţie. Însă, Tăriceanu consideră că mai important este mesajul candidaturii, care trebuie să sublinieze ruptura de actualul stil prezidenţial şi de statul paralel.

"Este o discuţie (candidatura sa la prezidenţiale - n.r.) care este deliciul presei în ultima perioadă, iar mulți din presă folosesc acest subiect ca motiv de dezbinare în coaliţie. Nu am luat o decizie, vom lua o decizie prin consultări în coaliţie la un moment pe care îl vom considera oportun, dar mai important decât cine va candida este ce ne propunem şi cred că trebuie să venim cu un mesaj clar care să semnifice ruptura de actualul stil prezidenţial, de statul paralel, de un sistem care acoperă abuzurile împotriva cetăţenilor. (...) Trebuie să marcăm o ruptură completă şi să vedem ce rol are preşedintele. Am pledat de-a lungul timpului că este important ca România să se apropie de o republică parlamentară, şi nu una prezidenţială, pentru că acumularea de putere în mod necontrolat duce la excese", a declarat Tăriceanu la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-29Parerea ta...

ANONIM
29 Apr 2018

D L TARICEANU va fi urmatorul presedinte ales !hai dl Tariceanu ,da le peste bot cutrelor,nazisilor si psihopatilor lui basescu cel chior si lui IOHANNIS CEL,, NERVIOZO,, BOLNAV CU NEVROZA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz