2020-05-27 03:57

Tăriceanu, ANUNŢ privind Pilonul II de pensii: Este un mecanism util. Populaţia îmbătrâneşte şi fondul de pensii de stat va avea foarte multe presiuni

 |  15:49
Tăriceanu, ANUNŢ privind Pilonul II de pensii: Este un mecanism util. Populaţia îmbătrâneşte şi fondul de pensii de stat va avea foarte multe presiuni

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că Pilonul II de pensii este un mecanism util, pentru că populaţia îmbătrâneşte, iar fondul de pensii de stat va avea foarte multe presiuni.

”Pilonul II este un mencanism util pentru generaţiile care urmează să iasă la pensie, ţinând cont de presiunile care vor exista asupra bugetului de pensii de stat. Populaţia îmbătrâneşte, numărul de pensionari va creşte, suntem cu un nivel destul de redus al forţei de muncă active, care contribuie la Fondul de Pensii. Deci fondul de pensii va avea foarte multe presiuni. Mă refer la fondul de pensii de stat. Fondul de pensii privat este supapa necesară, aş spune şi foarte utilă, pentru că aceia care ies la pensie să poată să sibă un venit complementar şi să aibă o bătrâneţe mai confortabilă”, a declarat Tăriceanu.

În ultimele luni au existat declaraţii ale guvernanţilor privind intenţia de a adopta un nou cadru legal privind fondurile de pensii, existând o dezbatere în spaţiul public pe tema intenţiei de a naţionaliza Pilonul II.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-17Parerea ta...

ANONIM
17 Mai 2018

Cum e posibil ca destinele unui popor sa fie decise de niste descreerati ai neamului ....???
LEGILE LOR
17 Mai 2018

Zile astea fondul de pensi a pierdut circa 18 la suta din bani la actiuni RDS . Au facut tamtaram
CE I SE POTRIVESTE
18 Mai 2018

Cu prostul nescolarizat. Te lupti putin si ai scapat. Dar duci o lupta colosala, Cu prostul care are scoala!
@BOUL IMPOTENT CARICEANU
19 Mai 2018

BAI ROMANI , CIT IL MAI TINETI PE PORCUL ASTA ARUNCAT DE 5 CURVE IN POSTURI DE CONDUCERE ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine