2019-05-27 02:18


Tăriceanu, anunț surpriză pentru prezidențiale: Îmi doresc ca Dragnea să rămână liber

 |  17:21
Tăriceanu, anunț surpriză pentru prezidențiale: Îmi doresc ca Dragnea să rămână liber

Călin Popescu Tăriceanu a spus, sâmbătă, la Iaşi, că îşi doreşte ca Liviu Dragnea să rămână un om liber, urmând ca după alegerile europene, PSD şi ALDE să redeschidă subiectul candidatului comun la prezidenţiale.

Întrebat la Iaşi într-o conferinţă de presă ce va face ALDE dacă PSD va decide să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că aceste lucruri vor fi discutate după scrutinul din 26 mai, el adăugând că în prezent ”suntem pe terenul supoziţiilor”.

Totodată, liderul ALDE a spus că îşi doreşte ca Liviu Dragnea să rămână un om liber, motivând că ”în nici o ţară din Europa civilizată, cineva care se ocupă de alegeri şi care mobilizează electoratul la alegeri nu ajunge să fie condamnat pentru asta”.

”Şi el şi eu am spus că am discutat împreună despre viitoarea candidatură din partea coaliţiei şi am hotărât că după alegerile pentru Parlamentul European vom redeschide subiectul ca să hotărâm cum procedăm”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a mai spus că ţinta partidului este să obţină cinci mandate în Parlamentul European.

Călin Popescu Tăriceanu, însoţit de alţi membri din conducerea partidului, au participat sâmbătă la Iaşi la conferinţa regională de prezentare a candidaţilor ALDE la alegerile europarlamentare.

La eveniment au fost prezenţi peste 600 de membri ALDE din judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava şi Vaslui.

În momentul în care a ajuns în faţa Teatrului Naţional din Iaşi, unde s-a desfăşurat reuniunea ALDE, Tăriceanu a fost huiduit de câţiva oameni, aceştia strigând “Mincinosule“, “Trădătorule“, “Hoţule“ şi "Eşti un infractor. Tu şi Dragnea să vă duceţi la puşcărie".

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, luni seara, într-o emisiune la România TV, când îşi anunţă candidatura la Preşedinţie, el replicând: „Credeţi că mă lasă ăştia liber să candidez?”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-14

TAGURI: tariceanu, dragnea, prezidentiale,
loading...


Comenteaza pe site


LA PUSCARIE !!!
13 Apr 2019

Aceste doua BESTII trebui sa mearga impreuna la zidul din Târgoviste pentru distrugerea morala si spirituala a poporului roman. Aceste gunoaie (draknea , tariceanu ) au distrus economia,sanatatea,justitia si educatia. Au izolat Romania in plan extern si si-au batut joc de pensionari cu minciuni diminuindu-le veniturile prin NEINDEXAREA PENSIEI CU CEA MAI MARE RATA A INFLATIEI DIN EUROPA. HUUUUUUU..!!! LA TÂRGOVISTE CU VOI TRADATORI SI SLUGI AI KREMLINULUI PUTINIST.
TRADATORI DE TARA
13 Apr 2019

NASII MAFIEI SE PUPA PE DINTI SI ISI DA BOMBOANA DIN GURA IN GURA
CRISTESCU
14 Apr 2019

Va fi liber pentru ca vs fi părăsit inclusiv de iubita. Se vor alina doar slugoii dar , în celule apropiate, unde vor înființa alte partide, de table ca la șah nu-i duce mintea!
ANONIM
14 Apr 2019

@O afirmație prin care Tăriceanu susține că liderul alianței de la guvernare este Liviu Dragnea, ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG