2019-10-23 22:14

Tăriceanu anunță creșterea SALARIILOR și a PIB-ului, anul acesta

 |  20:51
Tăriceanu anunță creșterea SALARIILOR și a PIB-ului, anul acesta

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu anunță dezvoltarea importantă ale economiei, majorarea salariilor și creșterea PIB-ului anul acesta, odată cu instalarea noului Cabinet Dăncilă.

"Taxa de solidaritate a fost scoasă din programul de guvernare. Mergem pe aceeaşi linie. Să majorăm salariul minim net. 100 de lei creştere pe an. Va fi minim 300 de euro net în economie. Pentru cei cu studii superioare salariul va creşte cu 150 de lei pe an.

Ministerul Muncii va lucra la legea pensiilor. Valoarea punctului de pensie va creşte substanţial pentru mare parte a pensionarilor. Nu pensionarii nu trebuie să suporte costurile tranziţiei. În privinţa TVA nu se anunţă nicio schimbare. Deja TVA în România este scăzut. Mediul de afaceri serios apreciază climatul investiţional şi mersul economiei. Aici nu vorbim despre câţiva oameni de afaceri care fac şi politică", a anunțat Tăriceanu la RTV, scrie Stiripesurse.ro.

Șeful Senatului are și o replică dură pentru contestatarii actualei coaliții de guvernare:

"Nu neg că au fost greşeli şi stângăcii, dar dacă nu erau bune măsurile luate, nu eram pe primul loc în Europa la creşterea PIB. Au fost impulsuri date economiei care a reuşit să performeze. Vrem să perturbăm cât mai puţin mediul economic. Nu vom introduce taxe şi impozite în 2018" a mai declarat Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-27Parerea ta...

BOLSEVICUL NIMFOMAN
27 Ian 2018

Poate ne spui slugâ a mafiei psd de unde iei banii pentru mariri de salarii. Toata viata ai mintit, ce mai conteaza inca o gogomanie bolsevica.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray