2020-05-29 10:42

Tăriceanu, apel pentru boicotarea lui Cioloş

 |  23:14
Tăriceanu, apel pentru boicotarea lui Cioloş

Partidul lui Tăriceanu cere partidelor parlamentare să nu dea votul de încredere Guvernului Cioloş. Mai mult, ALDE face apel la miniştrii solicitaţi să refuze propunerea primului ministru desemnat.

"ALDE face apel la personalitatile independente ce ar putea fi solicitate sa faca parte din viitorul guvern prezidential sa nu accepte sa devina instrumente ale unui proces nedemocratic cu un periculos potential antidemocratic.

De asemenea, ALDE face apel la toate partidele parlamentare sa refuze sa dea votul de investitura unui guvern ce va fi neindoielnic folosit pentru construirea unei noi 'paradigme' politice de factura nedemocratica si nereprezentativa", se arata intr-un comunicat transmis Ziare.com, semnat de copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

In comunicat se vorbeste despre riscuri presupuse de "schimbarea de paradigma dorita si anuntata de presedintele Klaus Iohannis": "Ne aflam in fata unei situatii politice fara precedent in Romania ultimilor 26 de ani. Schimbarea de paradigma dorita si anuntata de presedintele Klaus Iohannis risca sa se manifeste sub forma unei schimbari de regim".

Potrivit lui Tariceanu, "presedintele a ales ca in numele unei minoritati, pe care a numit-o 'strada', sa propuna un candidat pentru functia de prim-ministru din afara Parlamentului si a partidelor, candidat ce ar urma sa conduca un guvern de tehnocrati".

In opinia copresedintelui ALDE, "demersul se arata a fi unul nedemocratic si prezinta riscul de a se transforma oricand intr-o formula politica antidemocratica".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-15Parerea ta...

CETATEAN
15 Noi 2015

Fundatia Soros de Cluj filiera Ardeleana , ajunge la putere . Unde esti desteptule de Rares Bogdan si Falsificatorul de acte , cu tot neamul lui ?
GICU (COTOI ORTODOCS)
15 Noi 2015

AȘA, AȘA, FIOROȘILOR ROHMANCI, ȘI CARE AI, P-ACĂSICĂ, FO PESICĂ, TEHNOCRATĂ, SA-I DZÎCI SA MA ȚUCAȚI DIREPT ÎN COUR, CU TĂT NEAMUL, TRIBUL & GINTA VOASTRĂ ”DĂ” PROSTĂLĂII UNIVERSULUI! (”REAȚI A DRACULU DĂ GENII BĂȘTINOASE!”)
VLAD C
16 Noi 2015

ALDE nu are ceva cu persoana lui Dacian Ciolos in acest context politic, ci optiunea pentru un guvern politic ar fi fost una mai normala atata timp cat exista un Parlament ales democratic in 2012 si legitimat pentru un mandat de 4 ani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine