2019-11-18 01:26

Tăriceanu: Ar fi bine dacă şi Iohannis s-ar putea lăuda cu tot atâtea lucruri câte am făcut eu

 |  14:57
Tăriceanu: Ar fi bine dacă şi Iohannis s-ar putea lăuda cu tot atâtea lucruri câte am făcut eu

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu s-a arătat deranjat, miercuri, de modul în care i s-a adresat preşedintele Klaus Iohannis. Senatorul a susţinut că ar fi bine dacă şi Iohannis s-ar putea lăuda cu tot atâtea lucruri câte a făcut el în mandatul de prim-ministru.

''Nu ştiu dacă preşedintele a fost foarte inspirat ieri. Am văzut în ultimele zile diverse comentarii şi chiar forme de adresare faţă de persoana mea pe care le consider nepotrivite. Nu pot să vă ascund că forma aceasta de adresare pe care a ales-o preşedintele la adresa mea mă face să mă gândesc ar fi bine dacă şi domnia sa s-ar putea lăuda cu tot atâtea lucruri câte am făcut eu în mandatul de prim-ministru. Când o să aibă aceleaşi realizări sigur că putem să ne apelăm aşa într-o formulă mai puţin protocolară. Până atunci eu înţeleg să respect funcţia pe care cineva o deţine în stat'', a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că Tăriceanu are un discurs anti-justiţie pentru că vrea să scape de justiţie.

"Cu acest individ ne-am lămurit. Are un discurs anti-justiţie şi vrea să scape de justiţie. Şi spun individ, fiindcă îmi vine foarte greu să cred că un întreg partid este de acord cu un astfel de discurs anti-justiţie. Eu nu cred aşa ceva. Pe de altă parte va fi destul de simplu să vedem ce se doreşte. Eu cred că acest individ nu vrea numai pe el să se scape, vrea să-şi scape şi câţiva prieteni. Este suficient să urmărim cine va ajunge în următoarele săptămâni în Parlament ca să fie votat pro sau contra urmăririi penale şi o să vedem din cine se compune gaşca despre care se vorbeşte", a precizat preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-19Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
19 Oct 2016

CE DRACU AI FACUT..NUMAI PORCARII>>>>TAXA ILEGALA AUTO DE INMATRICULARE...CA SA PROTEJEZI MAFIA SAMSARILOR DE TINICHELE AUTO...TU SI TIRIAC ATI VANDUT TOATE PORCARIILE LA SUPRA-PRET PROTEJATI DE TAXA ILEGALA AUTO>>>>PLUS IMPLICARE IN TOATE MEGA-FRAUDELE DE MILIARDE DE EURO.....A-N-R-P...FURTURILE DE PROPRIETATI CU TRUICA-SILBERSTEIN...BCR.....ROMPETROL>>>>MAI AI SI TUPEU SA VORBESTI...VAI DE CAPUL TAU MANECHIN EXPIRAT
ANONIM
19 Oct 2016

CU CE TE LAUZI BAI BIZDARE CA IN BLEGEALA TA DE MARE MANECIN AI TRECUT 6 CURVE PE NUMELE TAU CA ALTFEL NU LE PUTEAI CUMPARA MASINI.....CA PREMIER AI ACCEPTAT SI AI COMIS NUMAI HOTII CE FAPTE DE VITEJIE AI FACUT , AI DAT CU MOTOCICLETA IN IN GARDURI SI STALPI DE BETON, MAI INTREABA SI TU OGLINDA CAT ESTI DE PROST DACA TI-AI PIERDUT UZUL RATIUNII.
ANONIM
19 Oct 2016

Ce dracu ai facut borfas uzat de fuste ? Ai vandut B.C R te-ai certat toata ziua cu betivul de basescu iar acum te duci la puscarie.Sluga psd .
NEA FANE
20 Oct 2016

lucrul bun facut de c.p.tariceanu sunt COPII. altceva ????? apa de ploaie!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray