2019-08-25 16:36

Tăriceanu aruncă BOMBA: Suntem într-o situaţie de război cu adversarii noştri politici

 |  15:20
Tăriceanu aruncă BOMBA: Suntem într-o situaţie de război cu adversarii noştri politici

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedinte al Senatului, a spus miercuri, în staţiunea Mamaia, că ţara este într-o situaţie extrem de gravă, de încălcare a Constituţiei şi a legilor, menţionând că formaţiunea politică pe care o reprezintă este "într-o situaţie de război cu adversarii politici", care au folosit mijloace nelegale şi imorale în lupta politică.

"De fapt, în România sunt structuri paralele de putere care au acaparat puterea, care au luat decizii de eliminare a adversarilor politici prin mijloace nelegale, nedemocratice, neconstituţionale. Şi atunci vreau să vă spun ceva: Suntem într-o situaţie normală? Nu. Suntem dincolo de faptul de a fi într-o situaţie extrem de gravă, de încălcare a Constituţiei şi a legilor. Suntem într-o situaţie de război. Suntem într-o situaţie de război cu adversarii noştri politici care au folosit toate mijloacele, nelegal şi imorale în lupta politică", le-a spus Tăriceanu participanţilor la Şcoala politică de vară a organizaţiei de femei a ALDE.

El a menţionat că şi ALDE trebuie să fie mobilizat pentru război, însă unul moral şi legal.

"Dacă ei vor război, atunci eu vă spun ceva, trebuie să fim mobilizaţi şi noi pentru un război, dar un război care este moral şi legal. Prin urmare, la ceea ce fac adversarii noştri cu armele nelegale şi cu armele imorale, le răspundem tot cu un război. Nu trebuie tolerate aceste atitudini sub nicio formă", a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu, scrie Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-29Parerea ta...

PACALA
29 Aug 2018

Care e bomba ? Argumentati ! Democratia nu inseamna lupta politica ?
CARE RAZBOI ?
29 Aug 2018

''Razboi'' este : oamenii cinstiti si onesti platitori de taxe si impozite contra hoti , puscariasi corupti si borfasi ca tine mai MASCARICEANU.
ANONIM
29 Aug 2018

La scoala de vara le-ai vorhit si despre principiile liberalismului sau doar de alianta ta toxica cu o organizatie bolsevico -mafiota numita psd. Sunt de acord cei sau cele prezente acolo cu apropierea de neo -bolsevicii puscariasi draknea si valcov? Sunt de acord cu PROMOVAREA ILIBERALISMULUIDE TIP orban victor al Ungariei ? Mascariceanule esti un DEMAGOGSI MITOMAN. NU AI NICI O TREABA CU LIBERALISMUL CI DOAR PROPRIILE TALE INTERESE OBSCURE.
MOTOCICLEANU 5VAGINE
29 Aug 2018

concluzia...montati pe fiecare motocicleta niste prezervative umplute cu maklawais si atacati dusmanul pe la spate din viteza....ca la PEARL HARBOUR.........acceptam si pilotii-kamikaze daca vreti sa va dam niste motociclete de unica folosinta.....LA ATAAAAAAAAC.....URAAA URAAAA TRAIASCA MANECHNUL 5vagine
#PROTOCOL
30 Aug 2018

Daea + Tări....= saltimbaci filozofi ; practică = 0...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray