2020-07-10 09:41

Tăriceanu, atac dur la Orban: De când bea singur în birou a început să urască restaurantele

 |  12:08
Tăriceanu, atac dur la Orban: De când bea singur în birou a început să urască restaurantele

Călin Popescu Tăriceanu lansează un atac dur la adresa premierului Orban, care va amâna redeschiderea restaurantelor. Liderul ALDE susține că Orban a început să urască restaurantele, mai ales de când a început să bea singur în birou.

„Mulți antreprenori și-au pus speranțele în vorbele aruncate în vânt de Guvern și au sperat că Orban și gașca lui se vor ține de cuvânt și își vor putea redeschide afacerile. Pe baza acestor promisiuni au ținut cu dinții de angajații pe care îi aveau, chiar plătindu-i din propriul buzunar”, afirmă liderul ALDE într-o postare pe Facebook.

„Orban disprețuiește industria ospitalității și îi batjocorește pe reprezentanții ei cu orice ocazie! 

Guvernul Orban a hotărît, cu de la sine putere, sacrificarea industriei ospitalității și sacrificarea a zeci de mii de locuri de muncă. Acesta este rezultatul amânării redeschiderii restaurantelor, moment ce era așteptat să se întâmple de la 1 iulie. Asta le-a promis Guvernul Orban reprezentanților acestui domeniu, angajatorilor și angajaților, familiilor acestora. Mulți antreprenori și-au pus speranțele în vorbele aruncate în vânt de Guvern și au sperat că Orban și gașca lui se vor ține de cuvânt și își vor putea redeschide afacerile. Pe baza acestor promisiuni au ținut cu dinții de angajații pe care îi aveau, chiar plătindu-i din propriul buzunar.

Haideți să vedem în ce bază “științifico-fantastică” au hotărît acești demolatori ai economiei românești să sacrifice industria ospitalității:

Luni, 22 iunie: 246 cazuri din 4.044 testări

Marți, 23 iunie: 214 cazuri din 8.949 testări

Miercuri, 24 iunie: 321 cazuri din 11.681 testări

Joi, 25 iunie: 460 cazuri din 12.555 testați

Vineri, 26 iunie: 411 cazuri din 11824 testări

Sâmbătă, 27 iunie: 345 cazuri din 12.336 testări

Duminică, 28 iunie: 291 cazuri din 7.291 testări

Luni, 29 iunie: 269 cazuri din 4.779 testări.

Vedeți ceva nou și neașteptat în aceste cifre? Este de mirare că atunci când testezi mai mult o să ai mai multe persoane testate pozitiv? Știe cineva cum și unde testează sau cum dau rezultatele? Știm cu toții cazuri de decese care au fost raportate după 2-3 săptămâni de la momentul în care s-au produs. Probabil că la fel e și cu testările, scot rezultatele din joben pe modelul hocus-pocus.

Eu cred că băieții ăștia de la guvernare au introdus deja softul de la alegeri în care nu contează cine votează, ci contează doar cine numără. La fel și aici, nu contează ce și pe cine testezi, ci contează cine raportează.

Concluzia este una singură: de când a început să bea singur în birou, Ludovic a început să urască restaurantele”, scrie Tăriceanu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-30Parerea ta...

TICăLOșII
30 Iun 2020

Exista si multe fabulați mai ales când taurul sta bine mersi pe coada sa .
COMISARUL PARAIPAN
30 Iun 2020

ha ha distractiv...mi-a placut de Tariceanu cand a intrat in razboi cu cocota din Plescoi..Acum se ataca liberalii "de stanga" cu liberalii "de dreapta"...adica numai circ ieftin pentru alegeri Un motiv tocmai bun sa votezi alte partide de exemplu USR
NATALIA
30 Iun 2020

Tariceanu un bulangiu nenorocit care se da drept liberal dar de fapt el este un bolsevic nesimtit Ne tine tariceanu lectii de moral ? Pai ce reper moral poate fi aceasta lichea care a fost insurat de 7 ori ? Nici orban sau pnl nu e ceace asteapta sau merita romanii asa ca ne putem gandi sa dam votul altui partid precum usr
BADITA
30 Iun 2020

Lui tariceanu ii transmit sa-l ia pe orban si sa-l duca la dracu dar .... Nici el sa nu se intorca i. Sa ramana acolo sa-l pazeasca pe orban ca nu cumva sa vina inapoi. Cat timp sa-i pazeasca? Pana cand se gaseste un vaccin si pana se deschid restaurantele-nu de alta dar daca il aduci mai devreme sa ascunde iar intr-un birou si se apuca de baut Si in acest caz taricene tu ramai la mama dracului si ca rasplata iti trimitem cateva tone de PLACUTA SUEDEZA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz