2020-02-24 14:41

TĂRICEANU, atac la IOHANNIS după incidentul de la Ziua Marinei: „Un robot care şi-a recitat textul în virtutea softului din dotare. Trist peisaj, trist personaj!”

 |  11:25
TĂRICEANU, atac la IOHANNIS după incidentul de la Ziua Marinei: „Un robot care şi-a recitat textul în virtutea softului din dotare. Trist peisaj, trist personaj!”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a criticat, sâmbătă, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis în cazul soldatului care a leşinat la Ziua Marinei, apreciind că această atitudine reprezintă „o dovadă de netăgăduit a incapacităţii preşedintelui de a reacţiona uman în orice situaţie ar fi, cu excepţia cazului când îi lipseşte cuierul pentru palton".

„Scriam aici zilele trecute că dl Iohannis nu se abate o virgulă, cu sfinţenie, de la rândurile scrise de consilieri pe care le citeşte în felurite ocazii şi care sunt imediat postate pe site-ul Preşedinţiei. Nu mi-am imaginat, însă, că avem un preşedinte la final de mandat pe care nici măcar firească empatie umană nu îl poate abate de la discursuri! Ceea ce am vazut la Ziua Marinei, un Klaus Iohannis care nici nu a tresărit când un soldat a leşinat lângă el, e o dovadă de netăgăduit a incapacităţii preşedintelui de a reacţiona uman în orice situaţie ar fi, cu excepţia cazului când îi lipseşte cuierul pentru palton. Nu era nevoie să-l vedem pe dl Iohannis acordând primul ajutor ori sunând la 112 (oricum inutil, zic eu), ci doar să îi vedem măcar o tresărire omenească, măcar o privire îngrijorată aruncată fugar spre omul suferind, măcar o scurtă poticnire a discursului! Am văzut, în schimb, doar un robot care şi-a recitat textul în virtutea softului din dotare, apoi a părăsit scena. Trist peisaj, trist personaj!", a scris Tăriceanu pe Facebook.

El susţine că preşedintele Iohannis „leagă victimele de la Colectiv de instalarea unui nou guvern, al 'lui', iar pe cele de la Caracal le aruncă în cârca adversarilor din campania prezidenţială".

„Nimic nu îl emoţionează, nici un muşchi nu i se mişcă pe faţă ca daltuita-n piatra. Când şi când zâmbeşte, dar numai când îşi face poze de campanie în timp ce ţara e zguduită de drame umane de proporţii", arată Tăriceanu.

El a susţinut că „o armată de troli a fost asmuţită ieri în mediul virtual şi în presă ca să apere 'încremenirea' prezidenţială" şi că printre ei a identificat mulţi dintre cei care acum câţiva ani cereau indignaţi capul unui personaj politic pentru că nu oprise maşina după accidentul suferit de un motociclist din coloana oficială". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-17Parerea ta...

TĂRICEANU PE MINUS
17 Aug 2019

Tradițiile germane nu se contopesc niciodată cu cele țigănești. „Ideologia germană“, lucrare scrisă de Karl Marx și Friedrich Engels în anii 1845-1846.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Aug 2019

Presedintele trebuie sa fie o persoana respectata de partenerii Romaniei-Johannis e respectat si de USA si de UE..chestiile astea cu paltonul si soldatul lesinat nu sunt subiecte de discutie pentru oamenii civilizati.Tariceanu ca sa dea cu piatra mai intai sa se uite in oglinda cate procente a luat la europarlamentare si cine din Europa sau USA mai vrea sa aiba de-a face cu el Regula este cam asa-daca vrei sa schimbi presedintele vino cu o propunere mai buna decat cel actual.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine