2019-08-17 17:55

Tăriceanu ATACĂ Parchetul și DNA: ”Ne dăm noi demisiile, să vină ei să ne conducă”

 |  22:59
Tăriceanu ATACĂ Parchetul și DNA: ”Ne dăm noi demisiile, să vină ei să ne conducă”

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu se plânge de imixtiunea justiției prin DNA și Parchetul General în deciziile politicului.

"Kovesi are o problemă majoră pe care nu a rezolvat-o. Discuţiile lansate de preşedinte au încercat să aşterne praful pe problemele de plagiat ale şefei DNA. DNA şi Parchetul se avântă în politică. Noi ar trebui să ne dăm la o parte sau cum? Să ne dăm demisiile? Cum să ne dea nouă sfaturi despre cum să alcătuim legislaţia în domeniul penal? Sunt convins că Ministrul Justiţiei îşi va exercita atribuţiunile.", a declarat Tăriceanu la RTV.

Nici Klaus Iohannis nu a scăpat de acuzaţiile lui Tăriceanu. "Preşedintele acum se sprijină pe sistem sau binomul SRI-DNA. Centre de putere oculte şi nelegitime care l-au adus la putere şi cărora le e dator. Avem o ţară profund afectată. Sunt numeroase abuzuri petrecute în justiţie. Actuala majoritate vrea o revenire la normalitate. Să scoatem influenţa forţelor oculte din instituţiile statului. Din justiţie, politică, mass-media. Avem un putregai imens în instituţii. Preşedintele e prizonierul acestui sistem pe care l-a preluat şi îl foloseşte cu plăcere", a încheiat Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
26 Ian 2017

SA NU-TI DAI DEMISIA.......CA DOSARUL TAU CU MAFIA IMOBILIARA E COPT.....TE CREZI SMEKER DAR DEGEABA
ZEGHE
26 Ian 2017

TARICEANU, CIOCU MIC. LA CAT ESTI DE LAS SI CATE GURI AI DE HRANIT, NU LASI TU OSUL DIN GURA. NU FI IPOCRIT CA MAI SUNTEM SI NOI AICI CARE TE CUNOASTEM. TU ESTI APUS CA SI MELESCANU.DE ASTA L- AI SI NUMIT ACOLO.
ADY
26 Ian 2017

Cel mai mare mincinos (dosar marturii mincinoase).
SLUGAPSD.
26 Ian 2017

La puscarie cu tine slugoi a CIUMEI ROSII. TOTI ROMANII IN STRADA PENTRU INLATURAREA MAFIEI PSD - CIUMA ROSIE.
KYSS MIN KOUR
26 Ian 2017

NU E NECESAR, O FAC DE MULT ÎN DEVĂLMĂȘIE CU VOI! TOȚI SÎNTEȚI O APĂ ȘI-UN PĂMÎNT! TOȚI TREBUIE SĂ FIȚI ÎMPUȘCAȚI PT. DISTRUGEREA SISTEMATICĂ A ȚĂRII ȘI SUPUNEREA POPORULUI LA GENOCID PRIN ÎNFOMETARE ȘI MZIERIE GENERALĂ! ORICUM, PROSTĂLĂII ROMÎRLANI ÎȘI MERITĂ SOARTA!
MEEE
26 Ian 2017

da! va rog sa va dati demisiile! tariceanu se cearca cu toti... ue, mcv, opozitia, protestatarii, referendum, presedintele etc.... doar partidul lui de hoti e bun!
MUNCESC, NU GANDESC
26 Ian 2017

Păi, și ce mai aștepți? Da' cred că ești un pic balonat și nu vorbești coerent.
MIHAI
26 Ian 2017

Tariceanu nu a fost niciodată un liberal adevărat După ,90 a plecat din PNL și a înființat cu Patriciu un nou partid.In ultimii ani fiindcă nu a mai fost ales șef peste liberali a plecat împreună cu alți falși liberali și și-a Format un nou partid. A contribuit întotdeauna la distrugerea adevăratului PNL. Îi place să fie șef, îi place ciolanul.
CRISS
26 Ian 2017

Plecati toti!!La sapat la tara cu voi!Sa vedeti cum se castiga un ban!Sau la munca printre straini,sa vedeti si voi cum e!
GEORGE
26 Ian 2017

Dute si sa te intorci cand te-om chema noi ,slugoi p.s.d-ist,ai facut liberalismul de rusina.Cand ma uit la tine ma apuca voma.
PI SI PIDI
27 Ian 2017

Ca sa fiu in ton cu ,aproape toti care au postat " tineri si farmosi " ..luati bre un sictir !.
RADU
28 Ian 2017

Art. 108. Se vor pedepsi cu degradaţiunea civică: 108.1. Judecătorii, procurorii şi substituţii lor, ofiţerii de poliţie, cari se vor fi amestecat în exerciţiul drepturilor puterei legiuitoare, sau prin reglemente ce cuprind dispoziţiuni legiuitoare, sau poprind ori suspendând executarea unei sau mai multor legi, sau deliberând asupra punctului de a şti dacă legile trebuie a fi publicate sau executate; CODUL PENAL AL LUI CUZA
RADU
28 Ian 2017

cine va impiedica ? si asa a amintit klaus micky maus de codul lui cuza unde s-a mai vazut procurorul general sa comenteze deciziile parlamentului / datil afara ca in germania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray