2019-10-19 21:22

Tăriceanu: ”Atacul asupra Siriei, o reacție necesară”

 |  21:31
Tăriceanu: ”Atacul asupra Siriei, o reacție necesară”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, că atacul cu rachete al SUA, Angliei şi Franţei asupra Siriei a fost o reacţie necesară pentru a avertiza regimul de la Damasc şi pe aliaţii acestuia, Rusia şi Iran.

"Privesc cu îngrijorare deteriorarea mediului de securitate din Siria, deja grav afectat de luptele pe care diferitele părţi le-au avut de-a lungul anilor, soldate cu sute de mii de victime, milioane de refugiaţi şi pierderi materiale imense. Suntem solidari cu aliaţiii noştri strategici SUA, Marea Britanie şi Franţa în acţiunea comună ca răspuns la actul inacceptabil al utilizării de arme chimice împotriva civililor sirieni. Condamnăm încă o dată în termenii cei mai fermi comiterea unor asemenea acţiuni cu potenţial distructiv şi reiterăm sprijinul nostru ferm pentru orice efort destinat încetării conflictului din Siria. Evaluez decizia de folosire a forţei luată în comun de Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie dintr-o singură perspectivă: necesitatea acestei acţiuni disuasive care vizează exclusiv arsenalul chimic din Siria utilizat împotriva civililor, încălcând toate reglementările codificate în dreptul internaţional", a transmis, sâmbătă seară, Tăriceanu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-14Parerea ta...

BOOYAKA
14 Apr 2018

S-a trezit si Coco Calin la realitate,dupa ce incepuse sa ii linga pe rusi in tuhas,a vazut cine e Jupanul!
TRADATORI DE TARA
14 Apr 2018

BA MAGARULE ; TU AI DISTRUS TARA , DEVALORIZAT MONEDA SI SCUMPIT TOT , LEGILE JUSTITIEI TOT PE TIMPUL TAU DE CIRCAR AU INCEPUT . SA VEDEM PINA LA SFIRSITUL ANULUI CE SE INTIMPLA CU TARA , RESURSELE SI REDEVENTELE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray