2019-10-14 13:48

TĂRICEANU către Opoziție: ”Lăsați-o mai moale cu lecțiile de istorie! Aveți pregătire politică PRECARĂ”

 |  11:59
TĂRICEANU către Opoziție: ”Lăsați-o mai moale cu lecțiile de istorie! Aveți pregătire politică PRECARĂ”

Călin Popescu Tăriceanu s-a contrat dur cu reprezentanții Opoziției în plenul Senatului privind aderarea României la Uniunea Europeană.

"Vad anumiti vorbitori care cred ca politica si Romania a inceput odata cu ei, adica cu un an in urma. Puteti sa tineti cont de un lucru: ca Romania nu ar fi fost in UE daca in 2004 nu as fi devenit prim-ministru. Aderarea Romaniei la UE a avut loc si cu eforturile noastre, asa ca lasati-o mai moale cu lectiile de istorie si politica. Nu accept lectii de genul de la dumneavoastra care aveti pregatire politica precara.", a declarat șeful Senatului, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-21Parerea ta...

NIMFOMANU PROSTARICEANU
21 Dec 2017

Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta.(Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori umane ,a elitelor sau principiilor sanatoase din conducerea tarii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului romanesc. HOTII SI SEMIDOCTII CARE AU CAPTURAT RO IN 1989 AU DISTRUS TARA IN 28 DE ANI CAT N-A FOST EA DISTRUSA DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray