2019-11-15 00:26

Tăriceanu condamnă protestele din Parlament: ”Manifestări FASCISTE”

 |  19:09
Tăriceanu condamnă protestele din Parlament: ”Manifestări FASCISTE”

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, miercuri, referitor la protestul desfasurat astazi in Parlament in timpul discursului premierului Viorica Dancila, ca astfel de manifestari sunt "fasciste", iar un astfel de comportament l-au avut si comunistii.

"Aceste manifestari sunt de tip fascist. Asa a inceput fascismul si totalitarismul. Comunistii la fel s-au comportat dupa razboi. Nu sunt dispus sa inchid ochii si sa ma fac ca nu vad", a declarat Tariceanu, dupa sedinta Biroului Politic executiv al ALDE.El a spus ca USR "ne-a obisnuit cu bannere in plen", iar despre protestul de azi se va discuta in Senat, dar si in Camera Deputatilor, astfel incat pe viitor situatii de acest fel sa fie evitate."USR ne-a obisnuit cu bannere in plen (...) Agresivitate dusa la extrem, intoleranta - le-am intalnit azi, promovate de USR si simpatizantii pe care i-a adus azi in Parlament. Eu cred ca suntem caz unic, nici in Ucraina, unde se iau la bataie in sedinta de plen, nu am vazut asa ceva. USR vrea sa doboare noi si noi recorduri triste pentru democratie. Nu stiu daca vi se pare normal sa asistam la astfel de manifestari care practic au alunecat inspre agresiune fizica. (...) Probabil acest subiect il vom discuta la Senat si la Camera (Deputatilor - n.red.), ca pe viitor astfel de situatii sa fie evitate", a mai sustinut liderul ALDE.Intrebat ce masuri ar putea fi luate pentru a preveni astfel de manifestatii in Parlament, presedintele Senatului a zis ca nu stie, insa masuri vor fi luate, precizand totodata ca "nicaieri nu a vazut asa ceva".Jurnalistii i-au spus lui Tariceanu ca si ei au fost impinsi de cei care il protejau pe Dragnea, insa acesta a evitat sa raspunda: "Nu am avut posibilitatea sa vad" (cum au fost impinsi jurnalistii - n.red.).Liviu Dragnea a iesit miercuri din sala de plen si a trecut pe langa protestatarii care l-au huiduit si i-au cerut demisia. Potrivit jurnalistului Cristi Citre, cativa parlamentari s-au transformat in garzi de corp pentru liderul social demcoratilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-20Parerea ta...

ANONIM
20 Iun 2018

FASCIM E IN MINTILE VOASTRE DE POLITRUCI RETARZI CA TINE, CA DREAKNEA, ZGUBILITICU NICOLICEA , PARLAMENTARUL AUTO SERBAN, PARLAMENTARUL MITRALIERA, CIORDACHE, OLPUTA, ETC
@BOUL IMPOTENT CARICEANU
21 Iun 2018

CINE NU E DE ACORD CU ABUZURILE CIUMEI ROSII E FASCIST ? ASTA VREI SA SPUI BAI RETARDATULE ? LA PUSCARIE CU TINE NENOROCITULE .
TRADATORI DE TARA
21 Iun 2018

===========ETERIST GREC ===TRADATOR SI FURACIOS DE LA POPOR . DA BANI FURATI SCIRBA ORDINARA . CU VOLSVAGIAN TRADATORU CARE A INTRAT IN PARLAMENT CU LUCRATOR CU GURA . ZICEA CA SA VOTEZE LEGILE LUI GHIORING IORGULESCU - VILCOV SA FIE CU TOTI IERTATI DE PACATE . SA FIE SI EI HOTI CINSTITI . SA FACA CE VREA EI IN GUVERN SA NU II INTREBE NIMENI .
ANONIMUS
21 Iun 2018

HAI SA-I FACEM PLACEREA BORFASULUI ASTA IMPOTENT DE CARICEANU SI SA INTRAM VREO 4-500.000 PESTE EI IN CASA POPORULUI , PE CARE AU OCUPATO MAFIA PSD-ALDE-UDMR . BOUL ASTA DE CARICEANU NU REALIZEAZA CIT DE MULT INCITA POPORUL ROMAN CU AFIRMATIILE SALE . EL ARE NEVOIE DE O DEMONSTRATIE DE FORTA DIN PARTEA ROMANILOR .CIND UN BOU BATRIN CA ASTA , UN HOT ORDINAR CA SI DRAGNEA , JIGNESTE PROTESTANTII NUMINDUI FASCISTI , TREBUIE SA FIE TRATAT CA ATARE . PE EL , PE MAMA LUI .
ANONIM
21 Iun 2018

Popescu Tăriceanu este "personajul" ăla din guvernul căruia au făcut parte ,George Copos, Sebastian Vlădescu, Zsolt Nagy, Cristian David , Sereș, Chiuariu, etc., doar pentru ca Tăriceanu să fie "prim ministru"?
ANONIM
21 Iun 2018

Considerați că nici Regina Elena a României ar fi acceptat un individ precum Popescu Tăriceanu, în poziții în stat în care acesta își închipuie că ar putea ajunge ?
ANONIM
21 Iun 2018

Ați remarcat totuși că individul Popescu Tăriceanu, atunci când nu îi sunt îndeplinite "doleanțele", pentru a și cita din exprimările pe care le folosește, devine agresiv, îndeosebi prin limbaj, folosind exprimări insultătoare către cei ce îi provoacă insatisfacții personale ?
ANONIM
21 Iun 2018

Ce instituție a statului considerați că ar trebui să sancționeze exprimările folosite de Popescu Tăriceanu către cei ce protestau, referitor și la Codul de conduită al deputaților și senatorilor ? Remarcați că pe procurorul Genaral Augustin Lazăr îl cercetează Inspecția Judiciară ?
MOOYAKA
21 Iun 2018

Dupa razboi, multi anonimi se arata !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray