2020-07-05 03:41

Tăriceanu CONTRAZICE Comisia Europeană pe tema deficitului

 |  18:30
Tăriceanu CONTRAZICE Comisia Europeană pe tema deficitului

Călin Popescu Tăriceanu contrazice Comisia Europeană care a anunțat un deficit de 3,6% din PIB pentru 2017. Șeful Senatului spune că România nu va depăși deficitul asumat, de 3%.

”Deficitul bugetar pe 2017 va fi puţin mai mare ca anul trecut, dar nu va depăşi limita de 3%. Am considerat că este nevoie de o alocare suplimentară de fonduri pentru investiţii în aşa fel încât România să-şi bazeze creşterea economică nu doar pe consum, ci şi pe investiţii. Am reţinut că este de presupus o anumită creştere a unor preţuri,dar nu vreau să facem un astfel de dialog cu Comisia Europeană. Este un program de guvernare comun, pe baza lui s-a constituit bugetul pe anul acesta.Vom aloca fonduri suplimentare pentru investiții.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-13Parerea ta...

PT.TĂRICEANU:
13 Feb 2017

GO TO THE RECICLE BYN!
ȘI CU U.E....
13 Feb 2017

Godfrey Bloom: ”Ei bine, Domnule Președinte, îmi vine în minte un citat al marelui filozof American Murray Rothbard care spunea: ”STATUL ESTE O INSTITUȚIE TÂLHARĂ”. Impozitarea este un sistem prin care politicienii și birocrații fură banii de la cetățenii lor pentru a-i risipi într-o manieră rușinoasă. ACEST LOC NU ESTE O EXCEPȚIE  Este fascinant, și mă întreb cum de reușiți să vă păstrați seriozitatea atunci când vorbiți de evaziunea fiscală. ÎNTREAGA COMISIE și BIROCRAȚII din Comisie NU PLĂTESC IMPOZITE (halt!) Voi nu plătiți taxe și impozite ca și restul cetățenilor! VOI AVEȚI TOT FELUL DE AVANTAJE ȘI LEGI SPECIALE…voi SUNTEȚI CEI MAI MARI EVAZIONIȘTI FISCALI DIN EUROPA, și totuși voi stați aici dați lecții altora! Ei bine, oamenii din Uniunea Europeană încep să înțeleagă. Vă veți trezi că euroscepticii vor deveni din ce în ce mai numeroși. Și să vă mai spun ceva: când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp să ia cu asalt Parlamentul și să vă spânzure! Și vor avea dreptate! ”(TARE!)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz