2020-04-05 20:16

Tăriceanu, decizie privind votul din Parlament: ”Asistăm la o FARSĂ politică!”

 |  15:30
Tăriceanu, decizie privind votul din Parlament: ”Asistăm la o FARSĂ politică!”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că nu s-a luat o decizie în partid în privința votului pentru învestirea Guvernului Orban II, însă părerea sa este că „asistăm la o farsă politică”, în care actori sunt președintele statului și premierul demis, scrie Mediafax.

Întrebat  dacă ALDE va vota pentru învestirea Guvernului Orban II, Călin Popescu Tăriceanu a spus că părerea sa este că nici măcar premierul nu vrea acest vot.

„În mod formal încă nu am luat o decizie, dar punctul meu de vedere este unul foarte clar: de a nu da votul pentru Guvernul Orban II în condițiile în care Guvernul a pierdut încrederea în mod evident. Asistăm la o farsă politică între doi actori: președintele, care a numit prim-ministru care nu vrea, evident, să obțină votul de învestitură. Nici președintele nu vrea ca acest Guvern să treacă. Atunci nu văd de ce noi ar trebui să îi dăm votul de încredere”, a spus Tăriceanu la Digi24.

Între 17 și 19 februarie miniştrii propuşi vor fi audiaţi în comisiile parlamentare de specialitate, iar în 24 februarie este programat votul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine