2019-08-19 23:39

TĂRICEANU, desemnat de conducerea ALDE drept candidat la alegerile prezidențiale

 |  16:25
TĂRICEANU, desemnat de conducerea ALDE drept candidat la alegerile prezidențiale

Biroul Politic Executiv al ALDE l-a desemnat miercuri pe preşedintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, drept candidatul formaţiunii politice la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Propunerea Biroului Politic Executiv a fost apoi validate, prin vot, de Delegaţia Permanentă Naţională a ALDE.

Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, la sfârșitul reuniunilor de partid, că a fost confirmat de conducerea formaţiunii drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.

„Am avut o lungă discuţie cu colegii mei, o lungă dezbatere, în care le-am prezentat câteva dintre consideraţiile care au stat la baza deciziei de a mă înscrie în această cursă electorală. Le mulţumesc foarte mult colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Acest lucru implică din partea mea o uriaşă responsabilitate faţă de ei, dar şi faţă de cei care îşi pun speranţe în candidatura mea, mă refer la cei care nu sunt membri ALDE, ci care sunt simpatizanţi şi care cred că o astfel de candidatură este o soluţie bună pentru viitorul României", a afirmat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-24Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
24 Iul 2019

aha,interesant.Pai daca la europarlamentare nu au trecut nici macar pragul de 5% cum ar vrea ei sa ia mai mult la alte alegeri?Uite oameni cu cap,grecii care au facut alegeri anticipate dupa europarlamentare si au pus un guvern care corespunde cu procentele de la europarlamentare.Parca inclusiv cuvantul "democratie" este de origine greceasca din cate stiam//doar ca la noi exista oligarhie care vrea sa pacaleasca publicul ca face "alegeri democratice",in realitate totul e o mare minciuna Oricum ar fi europenii au dat cu tifla la asemenea mascarici si deja nu-i mai considera fecventabili politic...bye bye mascariceanule
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine nu votează, să tacă! Gata, duminică votăm în primul tur al prezidențialelor. Suntem la capătul unei campanii destul de anoste, în care premierul Victor Ponta s-a fofilat cum a putut mai bine, și a reușit, să nu cumva să intre în vreo confruntare directă, televizată, cu adversarii săi. Iohannis, pe de altă parte nu a fructificat prea eficient scandalurile din PSD, dosarele grele care au apărut în ultimul timp și gafele făcute de Ponta. Ceilalți candidați au fost destul de activi, mai ales Udrea și Macovei, rămâne de văzut dacă vor avea și efect eforturile lor
30 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray