2020-07-08 17:23

Tăriceanu, despre alegerea lui Trump: A prevalat voința cetățenilor

 |  13:41
Tăriceanu, despre alegerea lui Trump: A prevalat voința cetățenilor

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că indiferent de afinități, un lucru a prevalat în urma alegerilor din SUA, şi anume voința cetățenilor.

''Toată lumea a fost cu ochii ațintiți asupra alegerilor care au avut loc în Statele Unite. Pentru mulți, probabil, rezultatul a fost o surpriză, alții se așteptau la o asemenea turnură a evenimentelor. Indiferent de afinități, un lucru a prevalat în urma acestor alegeri: voința cetățenilor. Statele Unite ale Americii reprezintă un model pentru democrațiile din lume, iar votul dat de americani reprezintă voința poporului. Am văzut din nou ce înseamnă voința cetățenilor. Politicienii au obligația de a respecta votul pe care oamenii îl acordă'', a scris Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-09Parerea ta...

MANECHINUL 5VAGINE
09 Noi 2016

TU ESTI EXACT INVERSUL ,ESTI SLUGA MAFIEI SI A BARONILOR ROSII....LA MULTI ANI CU EXECUTARE PORC SCARBOS...SA STAI LA PUSCARIE CATE O SAPTAMANA PENTRU FIECARE ROMAN CARE A FOST OBLIGAT SA PLATEASCA TAXA ILEGALA AUTO....PROBABIL MAI MULTE SUTE DE ANI
ANONIM
09 Noi 2016

Considerati ca Tariceanu , Traian Basescu, alaturi chiar si de Liviu Dragnea, ar putea fi printre cei acuzati ca au afectat democratia pana si in SUA , cu coruptia promovata de acesti indivizi ?
ANONIM
09 Noi 2016

Coruptia in Romania a fost promovata pe axa ion ilici iliescu. - adrian nastase-victor ponta -liviu dragnea.Toate partidele sunt grupari infractionale cu ramificatii pe intreg teritoriul tarii.Avand in dotare toata infrastructura pcr noii bolsevici ai organizatiei mafiote psd detin suprematia in domeniul coruptiei.
ANONIM
10 Noi 2016

Obsetvati vreo nuanta de "frustrare" in mesajul domnului Tariceanu ? Apropierea di ce in ce mai evidenta a unor politicieni precum Tariceanu sau Basescu de axa Iliesci-Nastase-Ponta Liviu Dragnea, considerati ca pune in evidenta aspecte de "caracter" ale acestora , ce s-ar fi dorit a fi tinute ascunse si de profitat de pe urma lor printr-o "departare aparenta" , prin 'acuzatii publice" facute celor ce au constituit axa Iliescu-Nastase-Ponta -Dragnea ? Deci, de ce considerati ca politicieni precuma Tariceanu sau Traian Basescu tin sa se apropie in mod asa de evident de cei carora le aduceau odinioara acuzatii de coruptie ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz