2019-10-18 00:26

Tăriceanu, despre alegeri: ”Sper ca Iohannis să nu mai câştige un mandat”

 |  17:11
Tăriceanu, despre alegeri: ”Sper ca Iohannis să nu mai câştige un mandat”

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri, că speră ca Klaus Iohannis să nu mai câştige un nou mandat la Cotroceni, precizând că ALDE şi PSD au decis să aibă un candidat comun la Preşedinţie, iar după alegerile europarlamentare vor lua o decizie în funcţie de candidatul cel mai bine plasat.

Întrebat dacă, în opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis va mai câştiga un mandat, Tăriceanu a răspuns: "Eu sper să nu mai câştige".

El a precizat că a ALDE a avut discuţii cu PSD pe tema candidatului la Preşedinţie.

"Discuţiile cu conducerea PSD ne-au dus la o concluzie, că soluţia cea mai bună e să mergem pe un candidat comun. Vom vedea cine este cel mai bine plast după alegerile pentru Parlamentul European şi atunci vom decide în această privinţă", a explicat liderul ALDE, la Antena 3.

Tăriceanu a declarat sâmbătă, la Iaşi că îşi doreşte ca Liviu Dragnea să rămână un om liber, urmând ca după alegerile europene, PSD şi ALDE să redeschidă subiectul candidatului comun la prezidenţiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-18Parerea ta...

ANONIM
18 Apr 2019

Sper ca tu borfașule sa ajungi la puscarie unde iti este locul . In politica esti UN PRODUS EXPIRAT slugoi al mafiei psd.
ANONIM
18 Apr 2019

Sper ca tu borfașule sa ajungi la puscarie unde iti este locul . In politica esti UN PRODUS EXPIRAT slugoi al mafiei psd.
PRODUS EXPIRAT!
19 Apr 2019

Tu esti produs expirat cu homalaul vostru hot de case ,falsificator si vanzator de copii Traficand de organe umane si cu curul rosu Iohannis curdefer
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Avem Grindeanu, așteptăm Guvern Avem premier, dar nu avem încă Guvern. În penultima zi a anului, când este deja prea târziu pentru a mai avea un Executiv funcțional PSD-ALDE care să mai decidă ceva în 2016, președintele Iohannis l-a desemnat ca prim-ministru pe Sorin Grindeanu, a doua propunere scoasă din mânecă de Liviu Dragnea
30 Dec 2016
A fi sau a nu fi ca Traian Băsescu? Discuţia despre cum este sănătos să fie viitorul preşedinte se învârte în jurul eternei întrebări: A fi sau a nu fi ca Traian Băsescu? Absolut nimeni nu pune problema să semene, măcar un pic, cu Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau Adrian Năstase. O tabără în cunoştinţă de cauză, cealaltă din nerecunoştinţă
19 Aug 2014 |
Cine eşti dumneata, Călin Popescu Tăriceanu? Sau Guţă la Cotroceni De când cu ultimul divorţ de PNL, Călin Popescu Tăriceanu este noua steluţă Antena 3
02 Sep 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray