2019-09-21 01:39

Tăriceanu, despre CANDIDATURA la PREZIDENŢIALE: Dacă voi candida, nu voi face anunţul de pe acum

 |  15:03
Tăriceanu, despre CANDIDATURA la PREZIDENŢIALE: Dacă voi candida, nu voi face anunţul de pe acum

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, joi, că nu s-a decis dacă va candida la alegerile prezidenţiale, iar, dacă va candida, nu va face anunţul de pe acum.

"Eu nu m-am hotărât să anunţ o astfel de candidatură şi nici nu o voi face foarte curând. Nu m-am hotărât dacă să candidez, dacă să nu candidez şi, dacă voi candida, în orice caz nu voi face anunţul de pe acum. Aceasta e o chestiune care, sigur, trebuie să fie făcută pe baza unei analize foarte serioase şi în urma unei decizii a partidului. Noi astfel de lucruri nu le-am discutat şi nu avem în plan să le discutăm, deci nu e o problemă de actualitate", a spus Tăriceanu.

Întrebat dacă în coaliţie s-a discutat despre o candidatură comună la prezidenţiale, Tăriceanu a infirmat, conform Agerpres.

"Nu am discutat acest lucru niciun moment. (...) Avem o coaliţie politică care a funcţionat până acum foarte bine şi care funcţionează bine şi în continuare. (...) Eforturile şi preocupările noastre sunt axate pe îndeplinirea programului de guvernare", a răspuns preşedintele ALDE.

Pe de altă parte, acesta a arătat că în cadrul ALDE se vor face sondaje pe judeţe pentru pregătirea alegerilor din 2020.

"Pot să vă confirm că am hotărât să facem nişte sondaje pentru filialele noastre, deci pe judeţe, pentru că trebuie să ne pregătim pentru alegerile din 2020, alegerile parlamentare şi locale, şi mă interesează de pe acum să vedem care sunt candidaţii cu potenţial pe care îi avem. Sigur, ne interesează să vedem cum stăm la un an şi câteva luni de la începerea guvernării", a mai spus Tăriceanu, la Senat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-22Parerea ta...

NIMFOMANUL
22 Mar 2018

Mascaricene tu esti candidat la Jilava sau la Rahova pentru marturie mincinoasa.
ANONIM
23 Mar 2018

UNDE II ADEVARATA LUPTA ANTICORUPTIE DIN RO....???DE CE NU S-A FINALIZAT DOSARUL ASA ZISEI REVOLUTII,,??? UNDE SI CATA AVERE ARE BAIATUL TAPULUI DRAGOS din Rrepublica Dominicana...??? DE CE PIRATU NU RASPUNDE PENTRU FLOTA FURATA A RO...??? De ce JUSTITIA doar ii "albeste" pe marii RECHINI AI RO; Nastase, Tariceanu, Berceanu, Mitrea, Dragnea, Videanu, Blaga, Ion Nicolae, Becalii, etc...??? Sunt toti BANDITI-ofiteri acoperiti...??? Sa se desecretizeze listele cu acoperitii pensionati macar, si sa li se confiste FABULOASELE AVERI DOBANDITE FRAUDULOS DIN AVUTIA TARII. Lee Myung Bak, președinte al Coreei de Sud în perioada 2008-2013, a fost arestat joi seara, fiind al patrulea fost șef al statului asiatic care este incuplat pentru fapte de corupție, informează agenția de știri Dpa. O instanță din Seul a decis să aprobe emiterea unui mandat de arestarea pe numele său motivând că fostul președinte, acum în vârstă de 76 de ani, ar putea distruge dovezile împotriva sa. Procurorii au formulat 12 capete de acuzare împotriva lui Lee Myung Bak, inclusiv dare de mită, spălare de bani, evaziune fiscală, abuz de putere și abuz de încredere. Fostul președinte conservator este suspectat că în perioada mandatului său în fruntea țării a deturnat bani de la serviciile secrete, companii și alte organizații, acumulând până la 11 miliarde de woni (10,2 milioane de dolari). În cazul în care este găsit vinovat, Lee riscă până la 45 de ani de închisoare. „Simt că este vina mea, și simt un sentiment de vinovăție”, afirma Lee într-o notă scrisă de mână postată joi seara pe Facebook. Anterior, fostul președinte a catalogat ancheta drept „răzbunare politică” orchestrată de actuala administrație de centru-stânga de la Seul.
@BOUL IMPOTENT CARICEANU
23 Mar 2018

NU TE GRABI SA-TI DEPUI CANDITATURA BAI PUSCARIABILULE , NU TE VREA NIMENI , POATE DOAR JILAVA .
INTREBARE
23 Mar 2018

CARICEANU A SCHIMBAT 5 NEVESTE , SAU ELE L-AU SCHIMBAT PE EL ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray