2019-10-23 16:27

Tăriceanu, despre ce i-ar fi spus lui Dăncilă legat de politică: N-ai cum să-i educi pe toţi neaveniţii. Mai sunt şi tâmpiţi

 |  09:17
Tăriceanu, despre ce i-ar fi spus lui Dăncilă legat de politică: N-ai cum să-i educi pe toţi neaveniţii. Mai sunt şi tâmpiţi

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seară, referitor la situaţia mutării ambasadei României din Israel că, în condiţii normale, i-ar fi spus premierului Viorica Dăncilă că nu are cum să educe toţi ”neaveniţii din politică”, pentru că ”mai sunt şi tâmpiţi, mai sunt şi unii care sunt demenţi, pădurea este plină cu lighioane”. Tăriceanu consideră că nu este nimic ilegal în modul în care Guvernul a gestionat situaţia, însă apreciază că ”lucrurile probabil va fi necesar să fie rezolvate într-un scurt timp”.

”Mulţi colegi erau îngrijoraţi de o posibilă suspendare a primului ministru Viorica Dăncilă, în legătură cu memorandumul privitor la mutarea ambasadei”, a spus Tăriceanu, joi seară, la Antena 3.

Întrebat despre plângerea penală pentru înaltă trădare depusă împotriva premierului, Tăriceanu a explicat care ar fi fost sfaturile sale pentru Viorica Dăncilă, ”în condiţii normale”.

”În condiţii normale, i-aş fi spus doamnei prim-ministru: «Dragă Viorica, n-ai cum să le pui căluş la gură şi nu ai cum să-i educi pe toţi neaveniţii din politică. Mai sunt şi tâmpiţi, mai sunt şi unii care sunt demenţi, aşa este peste tot, pădurea este plină cu tot felul de lighioane.» Asta era într-o situaţie normală. Acum, fără să vreau câtuşi de puţin să o fac să se îngrijoreze, aş spune că e bine să fim prudenţi, că nu ştim ce se întâmplă”, a declarat Tăriceanu.

Potrivit acestuia, nu este nimic ilegal ”pe fond” în ceea ce priveşte modul în care Guvernul a gestionat chestiunea legată de mutarea ambasadei din Israel.

”Sigur că, pe fond, nu e nimic ilegal. Un memorandum care stabileşte în cadrul Guvernului că se face o analiză inter instituţională pentru mutarea ambasadei, este un demers perfect legal care nu are ce să fie crimă de înaltă tradare. Totul este o nebunie. Dar, nu suntem într-o situaţie normală. Ca atare, eu aş vedea că lucrurile acestea probabil va fi necesar să fie rezolvate într-un scurt timp pentru că pregătirea preşedinţiei CE nu e o joacă”, a mai spus Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-13Parerea ta...

ANONIM
13 Iul 2018

daca-i asa , inseamna ca vin padurarii sa sco-ata dementii din padure ca sanu se molipseasca restul ANIMALELOR,..CE EXPLICATIE !!!CE CALFICATIVE PTR COLEGII LUI TARICEANU!!!!! PE CE CAPETE E LASATA ROMINiA!!! AUZI____DEMENTI> TIMPITI ETC
ANONIM
13 Iul 2018

Datul contractelor fara licitatie este specialitatea alogenului vostru El a dat fara licitatie contractul de refacere a aeroportului Sibiu cand a fost primar si a tepuit primaria Sibiu de 100 milioane euroDar asta deocamdata nu vreti sa se vada Veti fi obligati de oamenii normali ai acestei tari
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray