2020-04-02 01:13

Tăriceanu, despre lista lui Cîțu: Un guvern făcut să fie respins

 |  13:07
 Tăriceanu, despre lista lui Cîțu: Un guvern făcut să fie respins

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că lista miniștrilor lui Cîțu, o listă respinsă în mare parte Parlament, este gândită să pice.

"PNL a prezentat lista guvernului Cîţu. Concluzia: un guvern făcut să fie respins! Cum spuneam de miercuri seară, acest guvern a fost desemnat să pice. Nu poţi veni cu o listă de miniştri care a fost respinsă, într-o mare proporţie, de Parlament în comisiile de specialitate", a scris Tăriceanu pe Facebook.

Potrivit acestuia, "PNL şi preşedintele Iohannis sunt mai degrabă interesaţi de jocuri politice în acest moment, în loc să fie preocupaţi de ieşirea din criză şi asigurarea unei guvernări stabile".

"Racolări de la alte partide, transferuri de candidaţi pentru locale... toate acestea contează mai mult pentru PNL decât un guvern stabil care să ia măsurile necesare pentru limitarea şi prevenirea extinderii coronavirus", a adăugat Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

BABA VANGA
28 Feb 2020

Antepronunțare la balșoi celavec....
CIUMA ROSIE
28 Feb 2020

stau si ma tot intreb de ce s-au certat Udrea si Tariceanu? ca din punct de vedere ideologic amandoi sunt agenti komintern condusi de tatuka Magureanu(sarpele cu okelari).Singura explicatie este ca s-au batut fratricid pe spaga de la rusii cu aluminiul de la Slatina.Si concluzia este extrem de tragica,si anume-dupa 1990 Iliescu a papusarit toate partidele care cica "se luptau intre ele"...Ce dracu de liberal este ala care e condus de mafia ruseasca? si ce fel de "pro-american" este dorin Cocos plus grupul sau mafiot care erau tot la fel condusi de mafia ruseasca prin generalii de securitate din grupul lui Iliescu(Magureanu-Ghita-Predoiu-BorisGolovin) Deja mi-e scarba de astia ,poate reusesc rusii sa vina cu alte mumii mai parfumate si mai imbalsamate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine