2020-07-05 03:49

Tăriceanu, despre procedura de suspendare a președintelui

 |  21:37
Tăriceanu, despre procedura de suspendare a președintelui

Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat dacă va demara procedurile de suspendare a lui Klaus Iohannis în cazul în care PSD și ALDE ar face majoritate parlamentară, iar șeful statului ar refuza să propună un premier din partea celor două formațiuni.

”Primul lucru pe care îl subliniez e că nu îmi imaginez că președintele, care are drepturi și responsabilități constituționale, să nu ia în calcul voturile românilor. Această ipoteză a suspendării a fost de multe ori evocată. Ar însemna declanșarea unei crize politice și constituționale refuzul să pună un premier de la majoritatea parlamentară. Sunt o serie de prevederi constituționale și legale pe care le vom aplica. Primul e votul în Parlament, de refuz a unui premier care nu e reprezentant al majorității. Președintele, dacă face același gest a doua oară, e un gest clar de încălcare constituțională și provocare a Parlamentului.”, a spus, la Antena 3, Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-14Parerea ta...

ANONIM
14 Oct 2016

Acest. Penal numit c.p.tariceanu face jocul puscariasului dragnea pentru a-l lua la remorca in alegeri.Ambii au calcat in picioare votul pentru 300 deparlamentari.Sunt doua lichele.
CROCODILUL FLAMAND
15 Oct 2016

CODOS PENAL TARICEANU>>>>5NEVESTE AI AVUT.....5 ANI DE PUSCARIE SA IEI PENTRU SILBERSTEIN...A 6-A NEVASTA
ANONIM
15 Oct 2016

Purcul de tariceanu sta la conducerea tarii de 27 ani si mai vrea un mandat.doar nenorocitii si lichelele pot vota asemenea speciment.
F-B-I
16 Oct 2016

Îi vedeți ce agitați sunt? Se apropie funia, dar nu de la DNA, ci de la DIICOT! DNA va primi doar o disjungere-două din Dosarul Black Cube, spun sursele noastre. Pentru că au legătură cu dosare aflate în lucru care vizează și o parte din persoanele vizate și în dosarul instrumentat de DIICOT. L-ați văzut pe Tăriceanu, chiar cu prețul maculării Senatului, cum a sărit, la ceas de seară, să-și ducă la îndeplinire piesa sa din puzzle? L-ați văzut pe Ghiță cum a încercat, disperat, să invadeze pur și simplu biroul procurorului care anchetează Dosarul Black Cube? Ăsta a fost motivul pentru care s-a detonat Ghiță! L-au trimis, disperați, să vadă cum stau la DIICOT cu dosarul. Culmea-culmilor, din toată Gașca Penală, cel mai puțin implicat în Dosarul Black Cube este Victor Ponta! Dar Mihai Răzvan Ungureanu, Traian Băsescu, Liviu Dragnea(surpriză, nu?), Sebastian Ghiță, Remus Truică, Popescu Tăriceanu și alte dihănii mai mici, gen Alina Bica sunt băgați. Cine-l cunoștea și lucrase cu Daniel Dragomir în cazul răpirii jurnaliștilor din Irak? N-o fi chiar Traian Băsescu personajul? Cine a făcut niște deplasări urgente în Israel, pe mutește? Hopa, țărănușul penal de la Teleorman! Cine era la SIE și asigura spatele operațiunii? De ziceau ăia de la firma Black Cube că au avut acceptul de la cel mai înalt nivel? De MRU ați auzit? Să nu mai vorbim despre faptul că de la izbucnirea scandalului nimeni n-a pomenit numele lui Elan Schwartzenberg! Unul dintre iubitorii sinceri de PSD! Filiera Evreiască se pare că a plătit. Iar Gașca Penală enumerată mai sus s-a ocupat cu găzduirea și furnizarea de detalii. Așa cum s-au dat de gol, Ghiță și Băsescu le știau din plin...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz