2019-10-18 21:38

Tăriceanu despre PROTESTE: ”Îmi pun întrebări, oamenii nu aveau REVENDICĂRI”

 |  16:23
Tăriceanu despre PROTESTE: ”Îmi pun întrebări, oamenii nu aveau REVENDICĂRI”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că protestatarii care au participat la protestul diasporei din 10 august nu aveau revendicări concrete. El a adăugat că îşi pune numeroase întrebări cu privire la acest lucru, dar nu are „un element concret” pe care să-l ofere în susţinerea ideii că protestul ar fi fost finanţat din exterior.

„Cei mai mulţi dintre ei nu aveau o revendicare comună. Ca să nu spun că nu aveau niciun fel de revendicare, ci veniseră aşa, ca la un fel de spectacol monden sau acţiune mondenă”, a spus Tăriceanu.

El a adăugat că acest aspect l-a făcut să se întrebe „dacă nu există ceva în spate ce se doreşte”.

„ Aceste întrebări mi le pun nu numai eu, ci şi foarte mulţi analişti, dar un element concret pe care să vi-l dau acum nu am”, a mai spus Tăriceanu.

Declarațiile sale vin în contextul în care PSD a solicitat instituţiilor statului să investigheze de urgenţă informaţiile care au apărut în spaţiul public cu privire la finanţarea externă a protestelor de stradă şi premeditarea acţiunilor violente de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei. PSD spune că cetăţenii României au dreptul să ştie întreg adevărul din spatele acestor mişcări de stradă, iar astfel de lucruri nu pot rămâne neinvestigate.

„Cetăţenii României, mai ales participanţii de bună credinţă la aceste manifestaţii, au dreptul să ştie întreg adevărul din spatele acestor mişcări de stradă, cine sunt autorii manipulărilor şi intoxicărilor publice, cine a plătit şi cu scop real s-a urmărit provocarea unei reacţii emoţionale împotriva instituţiilor statului român şi a ordinii constituţionale”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

De asemenea, social-democraţii sunt de părere că informaţiile apărute în presă cu privire la mitingul din 10 august „conţin indicii temeinice cu privire la acţiuni subversive menite să vulnerabilizeze siguranţa naţională şi autoritatea statului român”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-11Parerea ta...

INTREBARI...
11 Sep 2018

Cetatenii cinstiti si onesti isi pun intrebari : Cecauta in fruntea camerei deputatilor un dublu condamnat penal ? Ce cauta in fruntea celor doua camere doi repetenti ? Ce cauta in fruntea guvernului o analfabeta ? Ce cauta in guvern un consilier condamnat la 8 ani de puscarie (valcov) ? De ce sunt 28 ministere , cand Franta are14 , Germania la fel ? De ce se dau legi pentru penali ? De ce mor copii de rujeola in guvernarea mafiota psd-alde ? De ce exista pesta porcina ? Din ce bani a fost platit rudolpf giuli-banii ? Din ce bani este platita haznaua 3 si closetul tv ghita pentru sustinere media a psd-alde ? Acestea sunt cateva intrebari ale cetatenilor care au protestat in 10 august ramase fara raspuns.
@ INTREBARI..
11 Sep 2018

De ce avem cea mai mare inflatie ? De ce robor e la maxim istoric ? De ce in guvernarea mafiota psd-alde au parasit Romania 220000 de romani ? De ce nu sunt manuale ? De ce nu s-a facut un metru de autostrada ? De. ce spitalele sunt infecte ? De ce se inchid complexele de porci ? DE CE PROSPERA BORFASII SI LICHELELE MAFIEI PSD-ALDE-UDMR-MINORITATI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray