2020-07-16 20:39

TĂRICEANU, despre Violeta Alexandru: "Cred că a stat undeva la criogenare din perioada CEAUȘISTĂ şi au decongelat-o astăzi"

 |  20:25
TĂRICEANU, despre Violeta Alexandru: "Cred că a stat undeva la criogenare din perioada CEAUȘISTĂ şi au decongelat-o astăzi"

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a taxat dur declarațiile publice ale ministrului Muncii Violeta Alexandru privind creșterea pensiilor cu 40% din toamnă.

„Am ascultat foarte atent declaraţia doamnei ministru. Eu nu ştiu... Cred că a stat undeva la criogenare din perioada ceauşistă şi au decongelat-o astăzi. Vorbea cu expresiile folosite înainte de 1990. O să facem totul, după aia ne-a spus că e o ceaţă de fapt, în care nu se vede nimic, şi că aşteptăm să se întâmple.

O să avem venituri la buget nu o să avem... Nu a spus că majorează pensiile. A făcut o întreagă gargară din care nu se înţelege nimic.

Dom'le, nu putem să facem 40%, dar o să facem 20%, 5%, o să facem ceva. Nimic! Aşteptăm să vedem cum evoluează economia, încasările la buget... Nu spune nimic. Ca ministru al muncii nu ai numai responsabilitatea să plăteşti pensiile. Trebuie să te preocupi de locurile de muncă, să vezi cum reporneşti economia", a declarat Tăriceanu la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-10Parerea ta...

VIOREL
10 Mai 2020

Cine te mai asculta ,infatuatule ...corupt si servil si te mai bagi in seama.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz