2020-07-11 01:51

Tăriceanu face ANUNȚUL cel mare: ”Vreau să fiu un altfel de PREȘEDINTE”

 |  23:03
Tăriceanu face ANUNȚUL cel mare: ”Vreau să fiu un altfel de PREȘEDINTE”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu pare pe zi ce trece mai hotărât să candideze la alegerile prezidențiale. Deși acesta afirmă că decizia se va lua în coaliție după alegerile parlamentare, Tăriceanu deja își imaginează cum vrea să fie România pe care ar putea să o conducă.

”Cea mai mare probabilitate e sa mergem la prezidentiale cu un cadidat comun, dar nu stim inca criteriile. Asa este, sunt preferat de romani, asta e poza de moment, este o logica si in deciziile noastre, doar nu o sa venim cu unul necunoscut.

Vreti sa fiti președintele României?

Analizez, voi anunta cand va fi cazul.

Va doriti?

Vreau sa fiu presedintele unei Romanii, dar altfel, acum e Romania dezbinarii, imi imaginez o alta postura pentru presedintele Romaniei, vreau sa fiu altfel de presedinte, se poate intampla daca se indeplinesc niste conditii” a declarat Călin Popescu Tăriceanu la RomâniaTv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-03Parerea ta...

ANONIM
04 Mar 2019

Opinați totuși că partidele parlamentare ce ar fi aprobat mutarea rezervei publice de aur în străinătate ar trebui să precizeze și ca partide politice și formațiuni politice parlamentare care ar fi trebui să își dea acceptul pentru mutarea rezervei publice de aur, în străinătate, care a fost atitudinea oficială a partidelor politice ce au aprobat o astfel de inițiativă a BNR referitoare la mutarea rezervei publice de aur de la BNR în bănci din străinătate și ce ar fi justificat o astfel de mutare a unui bun public în băncile din străinătate , deci o decizie a Consiliului de Administrație de la BNR ce ar fi trebuit aprobată și de parlament, datorit și caracteristicii de bun public a rezervei publice de aur ?
ANONIM
04 Mar 2019

FANARIOT ETERIST TRADATOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz