2019-11-21 14:45

Tăriceanu face ANUNȚUL serii: ”Sunt dispus să CANDIDEZ”

 |  19:13
Tăriceanu face ANUNȚUL serii: ”Sunt dispus să CANDIDEZ”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că este dispus să candideze la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului, dar că nu „a venit încă momentul” să anunțe o decizie. De altfel, ALDE și PSD nu au ajuns încă la un acord în privința alegerilor europarlamentare, dacă vor merge sau nu pe liste comune.

Întrebat dacă a luat vreo decizie în privința candidaturii sale pentru cea mai înaltă funcție în stat, Călin Popescu Tăriceanu a declarat: „Nu pot să vă spun în momentul de față, nu pentru că ar fi secret, dar nu a venit încă momentul (...). Disponibilitatea există, nu vă faceți griji”.

Pentru moment, liderul ALDE pare mai preocupat de participarea la alegerile europarlamentare din luna mai, mai ales că nu s-a luat încă o decizie în privința colaborării cu PSD.

„N-am stabilit acest lucru (participarea pe liste comune - n.r.) încă. Am discutat, așa cum v-am spus și în trecut cu colegii din PSD, n-am hotărât pe care variantă vom merge, dar nu înseamnă că nu trebuie să începem pregătirile (...). Mie mi se pare că suntem în momentul critic, dacă nu începem acum riscăm să pierdem startul”, a precizat Tăriceanu.

Acesta a mai spus că nu va fi „o negociere” cu partenerii de la PSD. „Nu e negociere, va fi o analiză a avantajelor și a dezavantajelor, o analiză SWAT dacă vreți, că sunt puncte tari, puncte slabe, sunt și riscuri, sunt și oportunități”, a adăugat Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-29Parerea ta...

HE, HE, HE.....!
30 Ian 2019

Unde candideaza produsul expirat MASCARICEANU ? LA JILAVA SAU LA RAHOVA. ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray