2020-05-27 03:56

Tăriceanu: Guvernul Cioloş riscă să fie supus unei moţiuni de cenzură

 |  14:46
Tăriceanu: Guvernul Cioloş riscă să fie supus unei moţiuni de cenzură

Copreședintele PNL Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, luni, că actualul Cabinet Cioloș riscă să fie supus unei moțiuni de cenzură, în cazul în care unii miniştri nu vor fi remaniaţi.

"Pe mine ceea ce mă preocupă este modul în care acest Guvern performează. Din păcate, e o discrepanță mare în rândul Cabinetului. Cred că se impune, în momentul de față, din partea prim-ministrului, o evaluare foarte serioasă a activității unor miniștri, chiar dacă este o perioadă relativ scurtă de timp, cinci luni de la instalarea Cabinetului, și luarea unor măsuri obligatorii de remaniere. Pentru că altfel riscul este ca actualul Cabinet să fie supus unei moțiuni de cenzură", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit Agerpres.

Acesta a susţinut că PNL este deranjat numai de deficitul de imagine pe care Guvernul îl creează.

"La vremea la care Guvernul a fost învestit și a venit în Parlament să ceară votul de încredere noi am criticat foarte puternic această soluție nepolitică și care iată astăzi se dovedește proastă. Și avem aici o listă întreagă de miniștri care gafează permanent nu numai prin declarații, partea cea mai gravă este că și acțiunile sunt criticabile și reprobabile. Ministrul Agriculturii, ministrul Sănătății, ministrul de Finanțe, ministrul Justiției, ministrul Transporturilor și lista este foarte lungă. Ce remarc însă este că PNL nu este deranjat de consecințele care se produc asupra cetățenilor acestei țări, ei sunt deranjați de deficitul de imagine pe care îl creează", a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Copreședintele PNL a mai spus că și cei de la PSD sunt de acord cu punctul de vedere al ALDE. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine