2020-05-25 12:55

Tăriceanu: Guvernul tehnocrat a fost unul dintre capriciile preşedintelui Iohannis

 |  09:49
Tăriceanu: Guvernul tehnocrat a fost unul dintre capriciile preşedintelui Iohannis

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, că guvernul tehnocrat a fost "unul dintre capriciile preşedintelui Iohannis” şi "un experiment politic clar eşuat”.

"Ce s-a întâmplat este rezultatul lipsei de experienţă politică a preşedintelui şi a lipsei de cultură politică. [n.r - Guvernul tehnocrat) poate fi trecut la capitolul capricii ale preşedintelui. După cum vedem, a vrut multe lucruri. A vrut şi Parlament şi Guvern personale şi cred că votul de la finele acestui an ar trebui să limpezească apele”, a afirmat copreşedintele ALDE, potrivit News.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a mai spus că regretă că anul în care a funcţionat guvernul Cioloş a fost unul "pierdut în totalitate de România”.

"Regret anul acesta pierdut în totalitate de România. A fost mai degrabă un an de regres, nu de stagnare. Este o mare decepţie ce se întâmplă. Este un experiment politic clar eşuat. A fost un experiment dorit de către domnul Iohannis şi i-am atras atenţia de la început că este o decizie greşită şi noi, cei de la ALDE am votat împotrivă. Nu am nicio satisfacţie că am demonstrat că este o alegere politică proastă”, a completat Călin Popescu Tăriceanu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-23Parerea ta...

GRIG
23 Noi 2016

Air minute spionu rus//guvernul ciolos foarte bun .in 9 luni. A tacky mail multi decar jegu rus/pad/us pontist.intranet Africa in voice.
BIZDARUL NIMFOMAN
23 Noi 2016

POLUEAZA SPATIUL PUBLIC CU TOT FELUL DE SULFUROASE. ASTA FACE DE CAND S-A NASCUT MANECHINUL VITELUS PT CA NU-I NICI MACAR UN TAUR BUN ASTA MUGESC VACILE AVUTE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine