2019-05-24 18:36


Tăriceanu iese la ATAC împotriva lui Iohannis: ”Am sperat că nu vom mai avea al doilea Băsescu”

 |  19:14
Tăriceanu iese la ATAC împotriva lui Iohannis: ”Am sperat că nu vom mai avea al doilea Băsescu”

Călin Popescu Tăriceanu l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis, în ședința Consiliului Național al PSD.

"Am sperat și eu ca și dumneavoastră să avem în președintele României un partener care să ne ajute în stoparea erodării și degradării sistemului de justiție. Am sperat și eu ca și dumneavoastră să avem în președintele României un partener pentru o Românie puternică și demnă în Europa. Am sperat și eu ca și dumneavoastră să găsim în președintele României un partener echilibrat, echidistant politic și care să se gândească în primul rând la țară și în al doilea rând la un nou mandat. Am sperat și eu ca și dumneavoastră să nu mai avem un al doilea Băsescu. Ceea ce avem, vedem cu toții. În acestă luptă de gherilă am avut și pierderi, pierderi importante: două Guverne care au căzut în prima pare a guvernării noastre. Mulți dintre noi am fost târâți în fața procurorilor și instanțelor pentru fapte pe care nu le-am comis, dar important este că nu ne-am pierdut nici busola, nici credința că punem readuce România în rândul țărilor cu adevărat democratice, " a spus Călin Popescu Tăriceanu, de la tribuna PSD. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-16

TAGURI: psd, cex psd, tariceanu, atac, basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Bă!
16 Dec 2018

Pune-ți maieu că ți se văd sfârcurile! N-ai bani? Dacă nu, împrumută un sutien!
ANONIM
16 Dec 2018

Manechinul expirat ii e frica de puscarie si vrea amnistie si gratiere. De ce iti este frica nu scapi gunoiule , nici porkarul hot draknea.
ANONIM
16 Dec 2018

Domnule Tariceanu, la ce te poti astepta de la un alogen incapabil si ros de invidie Individul asta este vandut trup si suflet strainilorEste un apatrid desavarsit si un mafiot invederat
ANONIM
16 Dec 2018

Presedintele Romaniei NU VA FI NICIODATA PARTENERUL ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD-ALDE SI VA RAMINE DEVOTAT LUPTEI ANTICORUPTIE SI LUPTEI IMPOTRIVA BORFASILOR draknea si tariceanu NEMULTUMITI DE COMPLETURILE DE JUDECATA CARE II VOR INFUNDA LA PUSCARIE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG