2019-10-16 03:36

Tăriceanu îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Alimentează tensiunile din stradă”

 |  21:24
Tăriceanu îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Alimentează tensiunile din stradă”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu vine cu o replică tăioasă la discursul acid susținut la Palatul Cotroceni de șeful Statului. Tăriceanu susține că 2017 a fost un an economic bun și că Iohannis nu face altceva decât să spună neadevăruri care alimentează protestatarii.

”Anul 2017, contrar afirmaţiilor făcute de preşedinte, a fost un an în care măsurile au fost acelea de a creşte veniturile tuturor categoriilor sociale.

În al doilea rând, performanţa economică trebuie subliniată, România are cea mai mare creştere din UE şi prognozele sunt foarte bune, ne vom putea duce la îndeplinire angajamentele luate faţă de cetăţeni: reconstrucţia statului de drept, asigurându-se independenţa justiţiei şi eliminându-se influenţa nefastă a statului paralel.

Cred că aceste afirmaţii pe care preşedintele le-a făcut...atâta vreme cât sunt respectate procedurile transparente, adoptate conform legilor, apoi legile sunt supuse controlului de fond. Nu cred că aprecierile preşedintelui mai au altceva decât o pură valoare politică...

Alimentează aceste tensiuni şi le dă apă la moară celor care protestează, invocând lucruri neadevărate...realităţile demonstrează contrariul a ceea ce a spus preşedintele pe aproape toate planurile” a declarat Călin Popescu Tăriceanu la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-29

In legatura cu acest articol...

Iohannis, mesaj de AVERTISMENT pentru noul Guvern: ”Lucrurile trebuie îndreptate URGENT”
Parerea ta...

JUSTICE
30 Ian 2018

Marsh postacule cu guvernul tau de corupti analfabeti.
ANONIM
30 Ian 2018

La ce sa te astepti de la un alogen El si a dus parintii in Germania ca aici"pute" Sa vedeti ce palat si au construit acolo De unde bani daca sunt niste bieti pensionari ?El nu si aduce nevasta la Bucuresti ca ""pute" Sta acolo in casoaiele cumparate pe bani din "meditatiil"
@JUSTICE
30 Ian 2018

PUTI A SECURIST!
@ PARPALA
30 Ian 2018

Parpala.....ti se vad tablele de pe umar....nu mai fi prost ...
BOLSEVICII.
30 Ian 2018

Electoratul de analfabeti si gunoaie bolsevice al psd are guvern dupa chipul si asemanarea sa : numai agramati si analfabeti. Rusinea Europei .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray