2019-12-07 13:18

Tăriceanu îi IRONIZEAZĂ pe cei care-i apără pe magistrați: ”Cad în plasa DEZINFORMĂRII. Poate sunt luați de VAL!”

 |  21:32
Tăriceanu îi IRONIZEAZĂ pe cei care-i apără pe magistrați: ”Cad în plasa DEZINFORMĂRII. Poate sunt luați de VAL!”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu nu vede cu ochi buni protestele celor care au ieșit în stradă în ultimele zile, fie ei actori, elevi, artiști, pentru a-i sprijini pe magistrații români.

„Funcționează diversiunea, funcționează dezinformarea, dar oameni care sunt de bună credință cad în plasa dezinformării”, a spus el la Digi24.

„Cineva animat de un spirit civic nu poate să rămână indiferent la ceea ce înseamnă cel mai grav act antidemocratic, adică încălcarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor, dreptul la un proces corect. Societatea trebuie să fie preocupată să avem o justiție corectă și independentă, nu una folosită pe post de măciucă politică. Unii se gândesc poate la asta sau poate sunt luați de val”, a mai spus Tăriceanu.

„Sunt siderat când văd oameni care susțin un procuror. România democratică e România procurorilor? Nu cred lucrul ăsta. Vine împotriva convingerilor mele cele mai profunde. Am trăit în comunism, familia mea a avut de suferit. Sunt oameni care au suferit datorită metodelor pe care procuratura le-a utilizat din nou în România în ultimii 10-12 ani. Servicii secrete, dosare secrete, totul făcut să îl înfunde pe X sau pe Y. Sunt partide care au fost decimate”, a spus el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-13Parerea ta...

PROCUROREASA ALDE NORICA
13 Mar 2019

dar scrofostenia aia de la Oltenita care e la tine in partid nu cumva e tot procuror comunist? iar mananci kakat in fata oglinzii tavarisciule bolsevic deghizat in "liberal"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray