2019-12-13 14:43

Tăriceanu îl CEARTĂ din nou pe Teodorovici. Ce TENSIUNI sunt în COALIȚIE

 |  21:15
Tăriceanu îl CEARTĂ din nou pe Teodorovici. Ce TENSIUNI sunt în COALIȚIE

Președintele ALDE, Călin POpescu Tăriceanu precizează din nou că declarațiile Ministrului Finanțelor legate de Ordonanța 114 au fost făcute la supărare, la nervi. Tăriceanu mai adaugă că sunt nemulțumiri în coaliție, dar nu conflicte.

”Nu se intampla nimic. In ziua in care a facut aceste declaratii era nervos, suparat. A facut tot felul de aprecieri despre tot felul de persoane, subiecte. Era tare suparat, o scapare. Este destul de intelept ca sa inteleaga ca astfel de declaratii fac rau.

 Sunt multe situatii in care am nemultumniri, probleme, nu in sensul de conflicte. Le discutam in coalitie. Nu duc la tensiuni in Coalitie. Nu. Clar! Avem un program de guvernare comun. Am convenit impreuna limitele. Ca o casnicie si sotii se mai inteapa dar nu inseamna nimic” a declarat Călin Popescu Tăriceanu la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-17Parerea ta...

ANONIM
18 Feb 2019

Regimul comunist pana in 1989 a oprimat si schingiuit poporul roman cum nimeni pe lume nu a mai facut , dupa 1989 , in numele tranzitiei si al democratiei poporul este prigonit si supus disparitiei prin metode sadice , criminale de catre urmasii bolsevicilor comunisti ajutati de, nulitatile umane din sfera puterii statului si de banditi internationali. PA ROMANIA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray