2019-10-18 21:52

Tăriceanu îl CONTRAZICE pe liderul PPE: Nu cunoaște situația din România

 |  23:18
Tăriceanu îl CONTRAZICE pe liderul PPE: Nu cunoaște situația din România

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susține că liderul PPE, Manfred Weber, nu cunoaște situația din România.

„Nu suntem în niciun fel în această situație și cei care au vânturat ideea activării Articolului 7 nu înțeleg ceea ce se discută la Bruxelles. Ieri am fost la Bruxelles și nici măcar un singur om nu a vorbit despre aceste lucruri și nu pentru că ar fi fost un gest lipsit de politețe ci pentru că nu se ia în calcul o astfel variantă (...) E regretabil să avem oameni care propagă neadevăruri despre România la Bruxelles”, a spus Tăriceanu, miercuri seară, la Antena 3.

 

„Am văzut declarația domnului Weber și pot să spun, după experiența politică pe care o am, că nu a fost una spontană. Citea de pe un prompter, cineva i-a scris aceea declarație și anumite fraze le-am mai auzit (...). Nu cunoaște deloc situația din România”, a mai spus Tăriceanu.

 

Călin Popescu-Tăriceanu a explicat că pe data de 3 octombrie nu se va vota nicio sancțiune împotriva României.

Manfred Weber, liderului grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE), s-a declarat „foarte îngrijorat” de situaţia din România, observând că Guvernul înregistrează regrese în combaterea corupţiei şi cerându-i premierului Viorica Dăncilă să ofere explicaţii în Parlamentul European.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray