2020-07-11 11:36

Tăriceanu îl CRITICĂ pe Traian Băsescu: ”E cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor”

 |  18:07
Tăriceanu îl CRITICĂ pe Traian Băsescu: ”E cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat, luni, pe Traian Băsescu, afirmând că, ”după ce în 2010 a tăiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor”, deși primește două pensii și ”o indemnizație grasă” de europarlamentar.

”Lupta lui Traian Băsescu cu pensionarii continuă. După ce în 2010 a tăiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor. Asta se întâmplă când stai pe 2 pensii și o indemnizație grasă de parlamentar european. Da! Cel care le spune pensionarilor să mai strângă cureaua primește: pensie de marinar, pensie de președinte de țară, la care se adaugă cei 20.000 Euro pe lună de la Parlamentul European. La banii ăștia nu prea poți ține cu pensionarii! Mai degrabă cu mogulii ăia pe care îi voia în țepe în Piața Victoriei. Nu-i așa, Traiane?”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Traian Băsescu susţine că Guvernul Orban nu ar trebui să mărească pensiile de la 1 septembrie, aşa cum prevede legea în acest moment, pentru că economia nu poate susţine o asemenea creştere. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-25Parerea ta...

CONSTANTIN
25 Mai 2020

Turnatorul face ce stie mai bine,TOARNA.Saracul mafiot nu stie ca asa cum isi asterne asa va dormi!!
VIOREL
26 Mai 2020

Nu stim la ce pensionari se refera Calin Constantin Catalin Anton...probabil la pensionari ca el ,nu la pensionari ce cumpara cu suta de grame...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz