2019-05-27 03:16


Tăriceanu îl REFUZĂ din nou pe Iohannis: ”Nu mergem pentru că e un SPECTACOL mediatic”

 |  21:18
Tăriceanu îl REFUZĂ din nou pe Iohannis: ”Nu mergem pentru că e un SPECTACOL mediatic”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus la Digi24 că nu va merge mâine la Cotroceni pentru că șeful statului vrea doar să informeze partidele, nu să le consulte, în privința referendumului pe justiție din 26 mai.

„Cred că am anticipat corect, președintele nu a chemat partidele la o consultare. Ar fi însemnat să întrebe partidele ce părere au. El le-a chemat să informeze partidele. Pentru asta nu era nevoie de o chemare la Cotroceni”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Jurnalul de seară de la Digi24.

În opinia sa, intenția președintelui este „de a intra în jocul politic, profitând de alegerile parlamentare”, în vederea alegerilor prezidențiale din această toamnă.

„Am spus că nu mergem pentru că este un spectacol mediatic. Președintele în momentul de față are o serioasă problemă de credinbilitate când vorbește despre independența justiției. Cum poate să-l lase în funcție pe procurorul general, care a făcut parte din aparatul de represiune împotriva disidenților anticomuiniști. Dacă dorește ca mesajul său să aibă credibilitate, trebuie să-l revoce pe Augustin Lazăr”, a spus Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-11

TAGURI: alde, tariceanu, consultari, cotroceni, iohannis
loading...


Comenteaza pe site


@TARICEANU
11 Apr 2019

IOHANNIS NU DA UN CACAT PE PAREREA BOULUI ABSOLUT TARICEANU .
Random imageUltimele stiri


STARBAG