2020-07-11 02:27

Tăriceanu îl UMILEȘTE pe Marcel Ciolacu: ”A tușit!”

 |  00:12
Tăriceanu îl UMILEȘTE pe Marcel Ciolacu: ”A tușit!”

Președintele ALDE, Călin Popescu îl pune la punct pe Marcel Ciolacu după ce liderul PSD a făcut precizarea că PMP și ALDE sunt partide mici și nesemnificative, soluții imorale.

” Discutam așa cu prietenii și când făcea cineva câte o glumă, o prostie, întreba unul: Ce-a spus? Și eu spuneam: A tușit. Așa și domnul Ciolacu, a tușit! ” a declarat Călin Popescu Tăriceanu la Realitatea Plus.

Reacția vine în contextul în care președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, joi seara, un atac la adresa liderilor PMP și ALDE, apreciind că aceste formațiuni, ”mici și nesemnificative”, reprezintă ”vechile soluții imorale”.

”Am văzut și reacția ALDE și PMP, a celor două partide mici și nesemnificative în sondaje, cu o frică extraordinară de alegeri anticipate. Niște soluții imorale. Vechile soluții imorale. Nu poți să stai trei ani și jumătate la guvernare... (...) Nu am jignit pe nimeni. Vom vedea dacă trece moțiunea, după trecerea moțiunii, că noi credem că o să treacă moțiunea de cenzură, președintele României trebuie să cheme partidele la consultări și pentru creearea noii majorități”, spunea Ciolacu săptămâna trecută


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz